maanantai 4. huhtikuuta 2016

Pieni Merenneito, jääsatu...


Syvällä aaltojen alla, piilossa ihmisten katseilta
meren valtakunnassa elää merikansa.
Tätä merikansaa hallitsee kuningas Triton
yhdessä neuvonantajansa Sebastian-ravun kanssa.
Triton asuu seitsemän tyttärensä kanssa loisteliaassa
palatsissa valtameren keskellä...


"Pieni merenneito" perustuu Hans Christian Andersenin satuun, joka kertoo nuoresta merenneidosta, Arielista, joka rakastuu ihmisprinssiin ja saa noidan muuttamaan itsensä ihmiseksi.

Tämä viehko tarina tarjoiltiin tällä kertaa jäällä ja kuinka näyttäviä olivatkaan esittäjäin vinha kiito, into ja ilmavat piruetit. Meitä viihdyttivät mm. meri, pikkukalat, merkikansa, Ariel, Pärsky ja Joonas-lokki, Prinssi Erik merimiehineen, Sebastian, ravut, meduusat, simpukat, merihevost ja pikkukalat, Kiero & Liero, hait ja Ursula , kyläläiset, kilpikonnat, mursky ja  tietty finaaliksi häät.

Kuten hyvään, aitoon satuun kuuluukin, sillä on onnellinen loppu: Ariel ja prinssi Erik saavat toisensa ja sen pituinen se.... Ja me katsojat puolestaan saimme paitsi puutuneet istumalihakset  upean ja värikylläisen kavalkadin, pukuloistoa ja kimallusta, taituruutta  ja esiintymisen riemua eli hyvän kotvasen satua arjen yläpuolella. Satu on ikiaikainen, sadun taika rikkomaton.
Sadulla on aina sijansa & paikkansa, joten toteuttajille ja lukuisalle taidokkaalle esiintyjäkaartille nosteesta & hyvästä mielestä lämmin kiitos! Taian valtaan jääneenä ja siitä

lumoutuneena:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti