perjantai 29. huhtikuuta 2016

On koittanut aika kohottaa malja keväälle....rouskutella tippaleipiä tahi suupielet sokerissa mussutella munkkeja, joten herkistyen:


"Tuuli heiluttaa hiirenkorvia
narsissit pakahtuvat keltaansa
ujo nurmikko vailla oikeuksia
hymyssä orvokin sinisilmä.
Uusi kevät. Uusi mahdollisuus."
(Anna-Liisa Alanko)Uusi mahdollisuus on kiehtovaa ja se, että vielä miltei kaikki kevään ja kesän ilot ovat toteutumattomina, puhtaina kirjoittamattomina sivuina edessämme. Talvi ja alkukevät on monille meistä paitsi sisältänyt mielihyvää ja onnenhetkosia, niin myös pitänyt sisällään kommervenkkejä ja kantoja kaskessa, ollut yhtä  rämpimistä jos ei nyt vallan suossa, niin pakkasesta ja tuulesta räntään ja sateeseen, harmista ja huolesta suvannon kautta toiseen. Lämmön ja valon, tulevan kesän haluan vakaasti  ottaa vastaan tällä Tupao Shakurin motolla:
"Trust me I never lose. Either I win or I learn."

Niin tai näin: huomenissa meillä on ilo istahtaa perinteiselle wappubrunssille Esikoisen pesueen kanssa, Kuopuksen perheen ollessa hajallaan erilaisten harrasteiden ja muiden sitoumusten merkeissä. Erityistä mielihyvää ja kiitollisuutta  tuottaa se, että myös Seniorimurmelit: Tähtisilmä & Amigo ovat "Totta kai"- asenteella lupautuneet ottamaan omat paikkansa pöydän  äärellä...

Vappu on tunnetusti kaikensorttisten renkutusten ja rallatusten luvattua aikaa;  huomisen hujahtaessa brunssinloihtimisessa ja sen ylöspanossa teen tässä varaslahdön ja toivotan teille kaikille blogissapiipahtajille missä konsanaan kuljettekin, mitä ikinä sitten teettekin oivallista & omanoloista vappujuhlaa ! Tästä se starttaa:


Silirimpsis sileät tiet:


12 kommenttia:

 1. Kuulostaa todelliselta vapulta - kivaa porukkaa ja iloista menoa! Vappuilkaa voimalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inna, näin teemme ja kepeitä kevätaskelluksia ja tanssin pyörteitä Sinulle:)

   Poista
 2. Oikein mukavaa brunssia ja aurinkoista ja iloista Vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksista, jos vanhat merkit paikkansa pitävät päällepuhumisessa ja naurussa piisaa, kunnes tarjoiluastiat tyhjentyneet. Sitten jalat pöydälle... Hyvää mieltä ja iloista linnunliverrystä Sinulle:)

   Poista
 3. Iloista ja maukasta vappua perheellenne! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Pihi nainen! Sitä samaa, rattoisaa yhdessäoloa & iloista mieltä Sinulle ja läheisillesi:)

  VastaaPoista
 5. Meillekin vapun kunniaksi tuli kevät! Hyvää kevään jatkoa sinne!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Serentis; voi kuinka hauska kuulla! Kevät tuli suurella rytinällä ja nyt saa olla tarkkana kaikkea luonnossa tapahtuvaa seuraillessa, osa koivuista on jo hennolla viherryksellä kuorrutettuja... Iloa, valoa & lämpöä Sinulle kuluvalle Helatorstaiviikolle:)

  VastaaPoista
 7. Kesä vielä ihan uutena ja korkkaamattomana edessä, voiko ihanampaa hetkeä ollakaan kuin toukokuun alku - kun meitä vielä hellitään näin ylellisillä ilmoilla! <3

  Toukokuun suloisuutta sinulle, Takkutukka! <3

  VastaaPoista
 8. Iso kiitos kauniista toivotuksestasi Kaisa Reetta! Korkkamattomana; juuri niin ja tänään on tarkoitus päivittää joenvarsilenkin luonnon uutuudet sitten 14/4. Paistakoon aurinko yllesi:)

  VastaaPoista