lauantai 25. helmikuuta 2012

Korkkarimaratonilla...

Klo09.19/13,4/70%/sininen taivas, joten yölämpöä oli vain 10:n pintaan.

Silmät ristissä, suorana lähetyksenä: XVII Maraton Masculino "Mascarita Ponte Tacon": Kahdeksan jälkeen ehtoolla toppautuneina kuin Michelinukot portista ulos ja  hupsista  suoraan keskelle tanssiryhmää. "Kappas, mitäs tytöt täällä tekevät, kun piti olla korkkarit?": äityy Vaari kummastelemaan. Mutta, mutta siinähän valmistatui meidän kadun/tienoon ikkari 15-salskean uroon "Aloha"-poppoo,   nimensä mukaisesti minimaalisissa kaislahameissa, monenkirjavat paperipalmutöyhdöt päässä, taidokkaasta meikattuina ja kutritettuina, menojuomaa siemaillen ja lauleskellen. Tempaisivat meidät pöllähtäneet nauraen keskelleen hauskanpitoon ja me ei kuin peukkua pystyyn, kehumaan ja kuvaamaan. Alohan perässä hetkutellen Charcolle, jossa oli lavalla ryhmien esittely ja startti. Osallistujia oli kaikkiaan kunnioitettavat  318. Totta mooses otimme oman Alohamme lavalla vastaan "Arriba"-kannustushuudoin!!

Tämä on mielestämme se kaikkein hauskin ja huumoripitoisin karnevaaliproge, sillä tässä parin tunnin alkuhörhellyksessä kilpailijat paitsi siemailevat virvokkeita, ottavat kontaktia meihin katsojiin ja kaikin tavoin hauskuuttavat porukoita ja asettautuvat kuvauksellisiin poseerausasentoihin. Pukuviritelmiä on käsittämätön valikoima ja niiden eteen on nähty armottomasti vaivaa. Ja musiikki raikaa estottomasti kuulutusten välillä.

Juoksureitin varrelle emme enää väkimassan puristuksiin singonneet, järjenkäyttöhän ei suoranaisesti ole kiellettyä, vaan hetken penkillä huilattuamme köpöttelimme kiltisti kotiin. Ehdimme taas vetäistä unipuvut niskaan, kun jo rävähti ilmoille ties kuinka mones Grand Ball, joka jatkui normaaliin tapaan aamukuuteen, rytmikkäässä ja desibelipitoisessa  musiikissa siis pysymme ajan hermolla ihan ilman omaa kidekonetta.

Aloha:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti