sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Glamouria...

Klo0.05 / 15,7 / 59% / pilvistä ja typötyyntä.

Carnaval del 9 as 28 febrera: pärähti osaltamme virallisen oikeesti - ei vain välillisenä "nautintona" - käyntiin, kun wanhat Mercedekset, nuo kiiltäväkromiset kaunottaret arvokkaasti hyristen lipuivat alas Avenida de Colonille, rannan kävelykadulle ja asettuivat 27 uljaan yksilön voimin vaatratunsiistiin vinoparkkiin. "Sakramenskatun tasakäpälä" sanaili Mummo ja sekosi samantien suosiolla sukkiinsa.

Meillä oli itsellä 1980-luvun ykköspuolella aikana, jolloin Mikko Alatalo rallatellen väitti trikoon olevan riskillä ruma ja jolloin VTT:llä vielä tehtiin kansainvälisestikin korkeatasoista tutkimusta, beige AHV- 871, 300 D, josta tämä lukkarinrkkaus osiltaan juontanee. Myös yksi tälläinen "Ahvo" oli rivissä virittämässä nostalgiaa. Jassu, mitä pirssejä!

Pää pyörällä, niskat nurin edes - takaisin ja vielä vihoviimeinen haikea yliolankatse.
Kaikkien paikallaolijain kaikenlaiset kuvaus- ynnä tallennuslaitteet räpsivät ja rullasivat kapasiteettiensa äärirajoilla. Väkeä piisasi sankoin joukoin, esim. mantereelta pelkästään Iberia lennättää 4.000 paikan verran porukkaa saarelle.

Santa Cruzissa ahertaa ja juhlijoita paimentaa 500 turvallisuus- ja ensiapuhenkilöä sekä 250 poliisia, tehostettua alkoholinkäytönvalvontaa mikrokontrollein kaupungilla ja makrokontrollein ulosmenoteillä. Puertossa poliisivoimat, kaikki neljä eri yksikköä,  ovat poikkeuksellisesti parisen viikkoa olleet jokseenkin pienemmällä eksitenssillä "poissa näkyvistä" vissiin lomiaan pitämässä ja huililla. Nyt ovat sitten näyttävästi läsnä myös runsaimmin jalkapartioin. Mersujen luota kotiintullessamme porttimme vieressä passissa ollut Policia Localin jykevä & varsin katu-uskottava edustaja jopa huikkasi meille leppoisanlupsakat  Buenasit!

Tuttavallisesti:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti