keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Hoppafordit & antiikkiautot....

Klo9.13 / 16,7 / 58% täysmittainen pilvipeitto ja tuulentynkää.

XL Edition of the Rally of the Valley Vintage Cars: 48 kappaletta autojen aatelia hyrisi ja murisi San Telmon bulevardille palmujen katveeseen kuskit kasvot innosta helottaen, ratteja rystyset valkeina tiukkaan pyörittäen; mallit ajalta ennen ohjaustehosteita. Jäivät siihen kaiken kansan ihasteltaviksi siksi aikaa, kun autokunnat kävivät Kasinolla lounastamassa.

Kavalkaadissa: Cadillac V8, Chevrolet, Ford (eniten) myös 1929 ja 1930  Model "A" mallit, Reo Flying Cloud, Whippet, Dodge, Morris ten 8, Opel, Austin, Vauxhall, Buick, Oldsmobile, Packard eight ja Citroen Model B 14G Luxe 1926 - 1928. Valtaosa TF-laatoin, muutama E- ja yksi S-laattalainen.

Kuskit perhekuntineen aikakauteen sopivasti, elegantisti tälläytyneinä, miehet liituraitapuvuissa, huopahatuissa, musta- tai beigevalkoisissa nauhakengissa Al Capone-hengessä, leidit charlstoneissa, stoolissa ja puuhkissa, sulka- ja harsohatuissa  sekä näyttävissä, aidoissa, vanhoissa koruissa. Lapset mustissa henkselihousuissa ja lippalakeissa.

Nuo autokaunottaret nyt vaan yksinkertaisesti ovat niin aristokraattisen kauniita ja tyylikkäitä ja niissä on sitä jotain, joka saa tämän Mummon polvet notkumaan ja posket hehkumaan. Yhdeltä iltapäivältä enempää viihdettä ei voi toivoa tahi saada!

Tööt-tööt:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti