maanantai 6. helmikuuta 2012

herne nenässä ja whatsappia...

Klo9.01 / 14,4 / 61 ja hienoa hiekkaa tuonut puuskatuuli tyyntynyt.


Askellamme kohti pientä aukiota San Telmon täällä päässä ja kappas, mikäs patsas siihen on pystytetty?? Mustiin puettu pariskunta, noetuin kasvoin patsaspönöttelee pieni musta uurna kädessä!! Ennen kuin Vaari huomakaan, on Mummo tarmokkaasti kiepahtanut parin luo. Ei suinkaan viskatakseen kolikkoa, kuten Vaarin ällistynyt ilme saattaisi antaa odottaa, vaan todetakseen napakasti: Not funny at all. Mautonta. Jatkan samaan hengästyneeseen hengenvetoon varuiksi espanjaksi pinnistäen koko kaamean katuslangivarastoni. "Rollo & irse" - tyhmää - häipykää!

Kuolemahan on ensiparkaisustamme lähtien se ainoa fakta, mutta tätä itsestäänselvyyttä ei tarvitse päin plasiä pläjäyttää, enempi vähempi kun lomalla / talvehtimassa / terveyhtymässä  tahi puertolaisittain päiväpromenadilla kun ollaan.

Aiheesta tai sen vierestä sen verran: tässä kulttuurissa jos ei nonssoleerata murmeliväkeä niin toisaalta senorat eivät viimeistään 5-kymppisinä muutu meikeläisten muijalehtienkin hokeman mantran mukaan näkymättömiksi, vaan ovat kauniilla kädellä ja huomaavaisuudella kohdeltuja hamaan tappiin kuten Ukkipapatkin; ei siis silkkaa saippuatehdasraaka-ainetta. Tämä kyllä selittyy luontevasti myös sillä, että isovanhemmat hoitavat täällä lapsenlapsia, kuljettavat kouluun ja näin muodostavat aktiivisen osan perhekuntaansa.

Kiinalaisesta myymälästä kuultu kyselyjä missä on ja onko täällä, sieltä voi kuulemma ostaa hyviä tuomisia jnpp., kummasteltu whatsapp? Arvoitus ratkes eilen:  600 - 700 m2 ja sen tuhannen artikkelia - hilirimpsusta -, kaikkea tarpeellista ja tarpeetonta Tiimari-HongKong malliin. Tuomisia: EI-EI ja EI. Mitä kaikkea ihmispolo ollakseen tyytyväinen tarvitseekaan tahi mihin kaikkeen hautautumatta ja mitä kaikkea ilman - huh-helpotus - varsin hyvin tulee toimeen... Kiinalainen ravinteli sen sijaan vallan käypänen nokkimispaikka: 30:n sortin lämmin noutopöytä, pari tuoresalaattia, leipää, neljää jätskiä jälkkäriksi, laadukasta ja maukasta a 5,95. Kate revitäänkin sitten vesipullosta ja oluesta.

Rispektiä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti