keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Kumipyörä & Karvaturri....Keväällä mopokaartiin siirtynyt Amigo käväisi näin TET-jakson aikana J:nTeknisenTuen merkeissä säätämässä ja ajantasaistamassa molemmat tietokoneemme ja luurimme. Mikä kaikkein parasta ja tärkeintä: saimme vaihtaa kasvokkaiset kuulumiset ja ollaan nyt puolin ja toisin up-to datetattuja;

Sitten oli kiirus mopotella kohti kotia, jossa odotti koeajoa ja mahdollista kaupantekoa tällaisesta uudesta menopelista, johon alkuvuodesta täyttyvät ikävuodet antavat mahdollisuuden:

http://www.sw-superbikes.co.uk/yamaha-2010-models/yamaha_images/fullsize/R125/2010-yamaha-YZF-R125_white.jpg
                                 
Kauppa toteutui, joten Onnea sen johdosta! Kevät pian koittakoon ja päästäköön nämä nykyajan teiden ritarit, meillä Esikoisen & Amigon,  mustissa vermeissään karauttamaan kiiltävillä rautaisilla ratsuillaan villeinä ja vapaina asfaltin pintaa kuluttamaan ja iltaruskoon ajamaan...Mummolta entinen kaamea uhkaus: "Katsokaakin, ettette itseänne liiskaa, koska silloin antaa Mummo kyllä  pyllylle piiskaa!"

Kaikenkarvaisia tassuttelijoita, maastonakkeja niiden sytipäisyyden  ja haasteellisuuden vuoksi Mummon remmin päässä ja Vaarilla vastaavasti  varsinaisia vahtimestareita parin labbiksen ja yhden iki-ihanan, mutta riittävän, irliksen verran on valtaosan yhteiselon aikaa pyörinyt häntiänsä heilutellen huushollissamme. Nyt on hauskaa se, että näitä nelijalkaisia ystäviä on Perhekunnassa kvartetin verran, joten niistä riittää meillekin vierailevia rapsuteltavia & lenkkiseuraa. Seuraavaksi kynnyksen yli hyppää neiti T. Esikoisen pesueen lomareissun ajaksi.

Ja perhekunnan nuorin, pentuhauva herra N., joka kasvaa rehottaa  kovaa vauhtia:


On huisin hienoa saada näin välillisesti olla mukana ja osasena tällaisissa hilpeissä ja hellyttävissä tapahtumissa samaan aikaan, kun oma arkemme tällä haavaa jurnuttaa vielä parin viikon verran Vaarinkin nyt kotiuduttua jahtiviikoltaan  näissä tylsissä, mutta tarpeellisissa terveydenhoidollisissa pirueteissa...

Pihi nainen: kiva kun tulit mukaan matkalle, toivottavasti viihdyt näillä poluilla! Kaikille kirjamessulaisille mielenkiintoisia ja antoisia päiviä! Tämä tyttö puolestaan ajaa hurauttaa Vaarin kanssa maakuntiin riemukkaille 6-vuotissynttäreille.

Vroom vroom & Hau-Hau: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti