keskiviikko 6. elokuuta 2014

Ruljanssia, robotteja ja Salsa Tequilaa...


Remonttireiskaa ei ikinä männä viikolla lupauksesta huolimati  kuulunutkaan, vaan tulla pöllähti maanataina: tiirasi, mittasi ja vei ovenrutaleen  mukanaan. Jatkuu perjantaina uudella uksella, jonka lukko EI ole lukittavissa ja avattavissa vain ja ainoastaan sisältäpäin...
Vaari niksautti ampujanitojalla psykologiseksi intiimisuojaksi yläkarmiin pinkin lakanan, jota Juniorimurmelit "Ite" etunenässä eivät ehdi nähdä ja vaatia sitä vakiratkaisuksi, koska pinkki on niin coolia....

Taloyhtiön remontin korjaustarkituksista parvekelasimies jo poikkesi öljyämässä lasienkulkua liukkaammaksi, patteriukko on luvassa huomenissa maalaamaan ja säätimien kääntöön.
Tässä välissä on paukuteltu harjoitusammunnat, hilppaistu hampaidenhoidossa, sovittu habitustemme vuosihuolto- ja kuulumistenvaihtoajasta, varattu siilitukan parturointia jnpp.
Kaiken muun hyvän, herkun  ja helteen lisäksi on piha-alueiden maisemoinnissa ja kulkuväylien asfaltoinnissa vihdoinkin riuskan  urakoinnin makua, mikä näillä trooppisilla ilmasto-olosuhteilla ja tällä pitkällä kuivalla kaudella tarkoittaa paitsi jyhevien melu- myös huomattavien pölyhaittojen torjuntaa kuitenkaan voimatta tuuletus ja läpivetoa unhottaa.

Tämä  oviosion hempeä hätäratkaisu jo siksikin, jotta Amigo ilahdutti meitä vielä näin  lomalaisena yökyläilyllään. Nyt oli Vaarin vuoro siirtyä 4g-aikaan, siispä  ukot Giganttiin ja J:nTekninenTuki asiantuntemuksenantoon.  Perehdytys sujui jo rutiinilla  ja käyttöönotto kätevästi  odotettua joutuisammin &  juoheammin.  Vaari kun oli jo edellisessä luuriversiossaan liu'utellut ja näpäytellyt toisin kuin aiemmin kesällä Mummoressu,  joka tempaistiin nips-naps  basicistä suoraan nykyaikaan ja meni sarjaan:"You don't really understand something until you explained it to your grandmother!"


Iltasella normi  Civilization-session jälkeen heput lösähtivät huojentuineen rentoina varpaitaan heilutellen  nojatuolien uumeniin kumpikin  ikiomine juustonaksu- ja chipsikippoineen  turisemaan  ja Netflixin anteja tapittamaan. Amigon kehutuksi kuultuna pistivät peliin "Pacific Rim" tuotoksen. Ei noin ohikulkien toisella simällä vilkaistuna  ollut juurikaan mummoliiton suosittelemaa roborymistelyä...  Jehna & jepulis:  uusi ja uppo-outo genre on mannaa korvienvälille  ja tervetullutta ravistelua mielenliikkeille. Tämän toteaa myös Mummo Amigon lanseeramia  musalistoja selaillessaan  ja randomina uusia sointuja ja artisteja  kuunnella höristellessään. Hyvänmielenhyrinää!!Hullunmyllyssä kesäfiiliksellä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti