torstai 13. elokuuta 2015

Celsius, Covering & Catering...

Näistä riemastuttavista digitaalisista tekniikan riemuvoitoista ja immeisen eloa helpottavista ihmevimpoteista: Vaari hankki chilien hyvinvointia silmälläpitäen uutukaisen monitoimilämpömittarin, jonka anturi asiallisesti sijoitettiin parvekkeelle ja itse apparaatti parhaalle mahdolliselle valvontaetäisyydelle makkarin kirjahyllyn päälle. Meillä onkin viidakonomaisesti rehottava atmosfääri ent. parvekkeella nyk. kasvihuoneella, korkeimmat padronpuskat 125 cm, ja sadostakin on herkuteltu useampaan otteeseen. Nam-nam.
Tuon superluokan apparaatin viritys vaan ei tainnut ensikosketuksella osua ihan nappiin,
sillä keskiyöllä hyppäsimme sydän läpättäen varsin ketterästi pystyyn ihkaoudon hälyäänimerkin tunkeutuessa tajuntaan rävähdyttäen hetkessä hereille, sarjasta tarkista palikat, palovaroittimet jnpp.  Kas: chilivahtihan se siinä todensi tehokkuutensa ja  iloisen terhakkaana hurttia huumoria osoittaen herätteli kesäyönviettoon; merde! Jaa: etteikö tässäkin iässä vilkasta yöelämää;  tekniikkavusteisuutta ei muuten lasketa...

Onnistuneesta syväsukelluksesta Metalcore/Alternative - genren pariin jo aiemmin kerroinkin.
Minulla oli myös taannoin ilo nauttia eksklusiivisesti kotiintuodusta demonstraatiosta ja innostavasta flow'n virtaan vieneestä iltapäivätuokiosta, kauniista kotvasesta, jossa yhdessä Amigon kanssa loimme muistoja ajassa... Vaude! Otetaanpa siis soittosieluinen, pitkä- ja näppäräsorminen kitaristi sekä Ibanez, MacBook ohjelmineen, kaiuttimet, kiemurteleva nippu piuhoja ja tulokseksi saadaan:
Lämmön ja auringon vallitessa emme kuluvalla viikolla Vaarin kanssa suinkaan köllöttele hauskahattu päässä rantakallioilla tai piilottele varpaitamme hiekkan, tuo lomailu odottaa ensi viikkoon. Parhaillaan  Höperö & Hömpppä -hihna harteilla  hyöritään hervottomasti ylihuomisten perhepäivällisten merkeissä. Juhlapuhe on rustattu ja printattu. Luvassa on - jos kaikki menee nappiin -  Bruschettaa, paahtopaistia, metsäsienimuhennosta, punaviinikastiketta á la Vaari, Schwarzwaldin-kakkua jne. kaikki A:sta Ö:hön tinkimättömästi itsetehtynä, mutta mikä tärkeintä: yhdessäoloa, hälinää ja hauskanpitoa kaikkien 11:n Perhekunnan jäsenen voimin. Hännänhuiskutuksesta pitänevät huolta nti T. ja nuoriherra N. jälkimmäisen isonveljen, hra U:n urheasti uurastaessa  näyttelykehässä..Mielenkiintoista:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti