keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Wapputunnelmiin....

marssitaan meillä tällä kertaa rosoäänisen Melingon tahdissa::
Daniel Melingo on argentiinalainen rocktaustainen tangoartisti ja näyttelijä, joka turneeraa pumppunsa "Los Ramones del tango" kanssa. "Linyera" on sinkku hänen uusimmalta vastailmestyneeltä seitsemänneltä  albumiltaan. Melingo on palkittu: Premios Gardel paras miespuolinen tangoartisti palkinnolla ja Latin Grammy ehdokkuudella molemmat v. 2009
albumista "Maldito Tango". Hurmaava herra, joka elämääkokeneella äänellään saa
tämän  lattaridiggari- Mummon sukat makkaralle...

Linyera kääntyy suomeksi: koditon, kulkuri, kodittoman suoja ja hökkeli. Mitä jos oltaisiin nyt kevyesti kuljeskelevia, arkisista huolista ja suruista vapaita kulkureita tulevan Vapunvieton verran ja tunnettaisiin olevamme onnellisesti  kotona läheistemme ja ystäviemme lystikkäässä  seurassa?  Lassi Nummen sanoin: "Keväällä, kun mustarastas taas laulaa, mikään ei ole keneltäkään pois."

Wappubrunssia, jonka pitkää perinnettä eivät Esikoisen napakan ilmoituksen mukaan mitkään infarktin tapaiset pikkuseikat nytkään  katkaise, tulemme Vaarin kanssa siis tänä vuonna nauttimaan hänen & Miniäisen hyväntahtoisesti ylöspanemanaan. Asennetta & resilienssiä. Kiitos!
 Töissä -ja siten poissaolevaa Kuopusta luukuunottamatta loput Perhekunnan kymmenen serpentiiniviskelijää osallistuvat  maljojenkohotukseen ja  karvakuonoista ainakin talonvahti nti T. vaaninee ilmapalloja ja hoitaa vahtimestarin vaativia tehtäviä, herrahurtisaanien R. & U. osallistumisen ollessa vielä ?

Vaari tms. vappuheila kainaloon,valkolakki/ hauska hattu päähän ja tangoa joraamaan:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti