perjantai 11. huhtikuuta 2014

Rentoutumisesta...

Kukin meistä taaplaa tyylillään ja on rentoreiska tavallaan...

Patiopoikien pomo, Esikoinen, on täksi päiväksi (jatkuu toki huomenna) ajanhengen mukaisesti, trendikkään tylysti tuupannut Vaarirukan lomautetuksi "Ihan Uusi Sauna"-projektin paneloinnin edistyttyä puolikorkeuteen. Tästä turhautuneena, vaan vartensa helpotuksen henkeä vetäen,
 hänen ei auttane kuin heittäytyä gourmetosastolle hellan ääreen kompensaatiohengessä itseänsä toteuttamaan. Mallia: rentoutuu tekemällä.

Mummon tapa on etsiä ja löytää ajatonta aikaa olemiseen: ei klo se ja se niin yhtikäs mitään sopimuksia tahi sitoumuksia, vaan metsäpoluilla tepastelua, kevään etenemisen tarkkailua, mustarastaan huilunsoinnin ihastelua Äitiluonnon sylin tarjoamassa lempeässä  ilmaiskonsertissa, kirjojen pläräilyä, tiedonhakua, aatosten ylöskirjaamista, espanjankielen opiskelua ja musiikinkuuntelua.
 Mallia: rentoutuu itsekseen olemalla.

Aivan oikein: näiden kahden äärilaidan yhteensovittaminen on toki vuosikymmenten varrella aiheuttanut sähäkkää salamointia ja muhevaa ukkosenmurinaa, josta näin jälkikäteen pahasti myöhästyneet, mutta sitäkin vilpittömimmät pahoitteluni Esikoiselle & Kuopukselle!!
 Sittemmin molempia osapuolia riittävästi tyydyttävä konsensus ja kultainen keskitie on saavutettu. Riittävästi on myös yhdessä jaettavia ja koettavia malleja löydetty, mistä vastaansanomattomana todisteena olkoon käsikädessä kuljettu polku kohti muutaman vuodenkierron päässä häämöttävää kultaista hääpäivää.


Projekteille, erilaisuudelle ja viikonlopulle:

Mikä ihanuus:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti