keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Tärkeitä immeisiä....

On sanottu, että jokaisella ihmisellä pitäisi olla lähipiirissä  tuttu tuomari ja tuttu lääkäri. Ensinmainittu löytyy ja on tarvittaessa  luovinut meitä koko aikuiselämämme  läpi  juridisten karikoiden tasaisen varmalla  tyylillään 10 - 0 periaatteella. Jälkimmäinen puolestaan on huolehtinut haperehtivien  tomumajojemme kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista neljännesvuosisadan ja hänen osaamisestaan paljon kertoo jo se, että ylipäitänsä istun tässä nyt nakuttelemassa...

Mutta, mutta: tässä tietotekniikan kiihtyvässä kehitysvauhdissa, vaikka normiarkeen kuuluvan masiinaankäytön noinabout  hanskaammekin, olisimme hujauksessa hunningolla ja sivuraiteilla Höperö & Hömppä - resiinalla rytkyttelemässä herra-ties-minne ilman  omaa  PC-doctoriamme:
 "J:n Tekninen Tuki"; joka toimii sekä etänä että pulmapaikalle henkilökohtaisesti saapuen:


Ja kyllä vaan: tiedostan olevani varsin  onnekas; näistä kaikista kolmesta tärkeästä persoonasta ja persoonallisuudesta ymmärrän olla nöyrän kiitollinen...

Blogin syntysanat "Lähtökuopissa" /  22.11.2011 kuuluivat: 
"Todettakoon heti kättelyssä,  että kiitokset (ja kauhistus) tämän blogin avaamisesta kuuluvat Pojanpojalle, joka virtuoosimaisesti toimii tukenamme ja turvanamme takkuilevassa tepsuttelussamme tiedon valtateillä ja roikkumisessa bittiavaruuden reunoilla!"
Kirjoittaminen on tuottanut paljon iloa ja sen myötä koen olevani yhteydessä jonkun itselle merkityksellisen kanssa. Kiitos teille kanssakulkijoille mukanaolosta matkalla, jonka toivon näin eilisen blogin ulkoasun raikastamisen myötä jatkuvan yhdessä edelleen rattoisissa merkeissä!

Amigolle suurkiitos,  paljon kiitoksia:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti