tiistai 3. tammikuuta 2012

Globetrotter....

Klo08.53 / 15,1 / 84% / pientä rakoa pilvien  lomassa.

Motoristi Minskistä: San Telmolla, joka on pääbulevardi, jökötti järeä 800 - 900 kuutioinen, merkiltään tuntematon murisija, joka oli lähtenyt kiertämään maapalloa jo toukokuussa 2000. Pyörä oli lukuisin liehuvin pienoislipuin ja sadoin kirjavin tarroin koristeltu. Oli reittikarttaa, lehtileikettä ja hyväksi huipennukseksi rassin päällä sympaattinen pottakypärä tekstein: "Donations".

Pieni vekkuli, pyöreänpulleroinen, noin viisikymppinen, ukkeli vihreissä maastohousuissaan, mustassa nahkaliivissään ja taivaansinisissä tuliterissä mokkavarsikengissään veti leikkisää show'ta kuuromykkänä, pyysi meitä ihmettelijöitä/ihastelijoita näyttämään kartalta oman kotipaikkamme, esitteli auliisiti valokuva-albumiaan ja loppuvimoiseksi katkeamattoman sarjan erikielisiä pahvilappusia, joissa kainosti anoi sponssausta menovesikuluihin.

Yllättävä ja hilpeä happening pysäytti useimmat ohikulkijat, joiden silmiin nousi kaihoisa katse kaukaisesta villisäa ja vapaasta  koskaanloppumattomasta road tripistä...

"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, ne hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa!"

Rallattelee:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti