tiistai 3. tammikuuta 2012

Chayota...

se mystinen hedelmäkorista luoksemme luikerrellut tyyppi on siis mallia: http://en.wikipedia.org/wiki/Chayote, mielenkiintoista...

Nimi löytyi, kun tänään poikkesimme kauppahallissa, Mercadossa. On kaksikerroksinen huusholli, yläkerrassa on enimmäkseen Fruteras ja pikkuruisia kuppiloita. Alemmassa on iso ja erittäin selkeä kauppa, josta saa Heinzin kecthuppia ja hot sweet chili saucea  ynnä rättiluukkuja ja tingeltangeleita.

Puotien tarjonta on selkeästi vanhaa ja "tunkkaista" ynnä hinnat sitten viimen paikan ja markkinameiningin huomioonottaen kaupunkiin verraten yllättävän korkeat. Jonain lauantaina on tarkoitus vielä poiketa siellä, sillä silloin on ulkotiloisssa perinteiset markkinat kaikkine hälinöineen.

Tepsuteltua tuli kaikkine istuskeluineen, Play Jardinin rannan kautta takaisin,  kuiteskin nelisen kilsaa, ei huono suoritti. Tulevina päivinä on tiukka meininki suunnistaa altaille ihonhoitoon, tähän asti varsinaisia kokoaurinkotunteja on vasta 17... Lauantaiksi on luvassa eka ennusteiden mukaan täyssadepäivä, joten tähän asti  kelit ovat todella suosineet.

Buenos tardes:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti