keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Hyistä ja vielä hyisempää...


Sielukin jäätyy pieniksi kimaltaviksi kristalleiksi

Ja hyhmettyy kauniiksi lumikukkasiksi

Kevättä kohti kurottavat jääsakarat


Ja vielä joskus kelluvat lammikossa oikeat lumpeetkin


Mutta sitä ennen koetellaan sisua ja huumorintajua sekä terveyttä, kun pipo silmillä ja hiukset sähköisenä kehänä kutisevin ihoin ja kirputtelevin mielin taaperramme halki pakkasten kohti lauhempia tuulosia, valoa ja tulevia hauskuuksia sekä  kevään uutuuskirjoja,  kaikki tämä tiukalla periksiantamattomuudella ja vakain päämäärin, jotta vielä tässä varpaat lämpöiseen hiekkaan piilotellaan.

Huomenissa jörgenit jalkaan ja toppaa ylle sitten  reippaasti  hiustenleikkuuseen, ruokakauppoihin ja tietty kevätesikoiden hankintaan...

P.S. Kolme koeteltua matalamielisyydentorjujaa ovat: chili, valkosipuli ja suklaa:)

 Siitä se lähtee:

6 kommenttia:

 1. Kauniita nuo jääkuviot. Sisua tässä tarvitaan, että nää pakkaset jaksaa, tänään on taas heti aamulla -24 C.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja suurta iloa & hilpeyttä ovat herättäneet myös värikkäät jääkoristeesi & Rantis- maljakko:) Aina joskus tästä pahansisuisuudesta on hyödyksikin...

   Poista
 2. Mahtavat kuvat ja varsinkin nuo jäähampaat:)
  Suklaati on hyvää kasvisruokaa, mutta meillä on tämä perinteinen tammikuu, eli tipaton ja sokeriton ja vehnätön.
  Tässä vaiheessa kuuta ei enää edes tee mieli, joten varmaan tipaton ainakin jatkuu, en lupaa 100 päivää niin kuin viime vuonna, mutta ehkä pari kuukautta. Karkitonkin on mennyt ihmeen kevyesti, joten voipi jatkua tai sitten ei.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Mai:) Satunnaisen avecin nauttijana en tuosta tipattomasta osaa sanoa, mutta kivennäisvettä on kulunut hurjat määrät näillä pakkasilla; mistä lie johtunee. Kyllähän se on hyvä elimistölle antaa joskus armoa ja huilia, ja tuosta jouluna päälle jääneestä suklaannapostelusta on kyllä tultava loppu ja piste. Eli ryhdistäytyneenä osallistun talkoisiin suklaattomalla.

  VastaaPoista
 4. Hienoja kuvia. Pitäisikö piristää munki blogia kuvilla, kun koko paikka tuntuu niin väsähtäneeltä.

  Pakkaset onneksi hellittivät!

  VastaaPoista
 5. Kiitos, välitän Vaarille:) Näissä pakkasissa ja nyttemmin vesisateissa jääteillä liukastellessa ei oikein koe aatoksenpaloa tahi -rientoa, kunhan välttämättömyydet saa hoidetuksi, mutta sitkeästi kevättä ja lisääntyvää valoa kohden!

  VastaaPoista