lauantai 7. maaliskuuta 2015

Ruletti pyörii & Mummo hyörii...

Kotimatka sujui rattoisasti viekussa istuvan OPO:n kanssa mielenkiintoisia turinoidessa.
Esikoisen kyydillä sujuvasti kentältä kotia ja siinä takaistuimella Tähtisilmän kanssa päällimmäiset tyttöjen jutut. Ja niinhän siinä taas kävi, asiantilan vastentahtoisen nöyrästi  täten tunnustan,
että pyhistä lupauksista ja vakuutteluista huolimatta, suorittaja iski ja niin olivat ennen omaan petiin urvahtamaista laukut tyhjät ja romperuletti pyöritetty...  Mihinkäs koira kirpuistaan / Mummo neurooseistaan, mutta josko siitä jotain pieniä  pisteitä, jotta sentäs pesukone jäi pyörittämättä ja postit avaamatta?? Nyt on saatu asiat normitilaan, mitä sillä sitten tarkoitetaankin, ja tämän kuun tapahtumakalenteri muistuttaa karnevaaliviikon ohjelmalehdykäistä tarjonnan runsaudellaan. Bueno!

Kuten reissun jälkeen tapana on, muistojen pieniä pirskahduksia on iloisesti pulpahdellut kuin kimalteleviä pisaroita suihkulähteessä: "Muistatkos & olipas hassua?" ja sitten makeat naurut päälle. A propos se brassipallero oli kuin olikin vedätys, sillä ennen lähtöämme luin artikkelin, jossa  Tenerife Newsissa purki  sydäntään englantilaisrouva. Oli ollut miehensä kanssa saaren eteläosissa, "Golf del  Surissa"  kävelyllä, tavanneet pukupäällisen libanonilaiseksi esittäytyneen hammaslääkärin, joka etsi pankkia, ja pyynnöstä näyttäneet hänelle seteliä kuningattaren kuvalla. Kämpille päästyään huomasivat sitten suureksi yllätyksekseen oman pörssinsä kuin ohimennen keventyneen euroista. Kaikkea sitä!

Vaikeuksista ja hankaluuksistakin selvittiin ja rintama piti, tosin tämä karjalainen huumori oli kovalla koetuksella, mutta lujasti  käsi kädessä jatkamme uteliaina ja avoimin mielin  taivalta kohti uusia seikkailuja.



Ratevaa huomista Naistenpäivää &




 positiivista muijaenergiaa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti