maanantai 3. joulukuuta 2012

Hellurei & hellät tunteet...

Perhekunta toteutti kuluneena Adventtiviikonloppuna sellaisen kolmipäiväisen performanssin, josta jäi tunnetila ikäänkuin olisimme Vaarin kanssa oikeasti ja aidosti rakkaita ja tärkeitä persoonia, joita hemmoteltiin olan takaa, ynnä sieluun ja sydämeen lämmin ja haikea olo:

ylihuomenissa jos olevainen suo, on vakaa tarkoitus pönöttää ja sitten tenettää. Tänään on vuorossa enää rättisirkus pesutuparuljansseineen ja Vaarilla menopeliin liittyvät toimenpiteet: tankkaus, pesetys, laudoille parkkaus, akun irroitus ja Trafille käytöstäpoistoilmoitus. Samalla reissulla hoituu ikävien, finansseja rokottavien ylläreiden välttämiseksi relevantiksi katsomamme lauantaina keskusteluun pöllähtänyt kysymys uuden telefoonin nettiasetusten rustaamisesta ynnä oikeellisuuden tarkistuksesta. Tämä käynti osoittautui asialliseksi toimenpiteeksi!!

Huomenissa ahtaamme kapsäkit valmiiden listojen mukaan sekä asennamme kultaisen kodin poissaoloasentoon Esikoisen isännöintiä, josta iso kiitos etukäteen, varten. Miniäinen on ystävällisesti luvannut noutaa ja kyyditä meidän keskiviikkona Helsinki Vantalle.

Tavoitteena:

Hasta luego:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti