tiistai 25. joulukuuta 2012

Oivallus se on pienikin...

Klo 08.49 / 17,1 / 78% / puolipilvinen, mutta Perhekunnan kanssa vaihdettujen joulurauhatervehdysten innoittamina empaattisuuden ja myötäelämisen puuskassa kävimme mukaan talkoisiin: aaton kunniaksi poutapäivän jälkeen esiintyi täkäläisittäin outoa pilvimuodostelmaa, nousi suitsait reissun ensimmäinen tuulenvire puuskinen  ja ryöpytti vettä 19.00 etiäpäin; jotta silleen...

Oivallus: hiffasin näitä pieniä blogikuvia tiiraillessani, että klikkaamalla niistä saa suuria! Heureka! Tässä käpylehmien ja räsynukkejen kanssa leikkineessä ja kasvaneessa Mummossa asustaa sittenkin pieni rusettipäinen nörttityttö; Amigo: miksi tuo hellänhyväntahtoinen virne levisi kasvoillesi?


Joulupippaloita ja -rientoja hillitsi himppa alkuun vedentulo, mutta sen liennyttyä tihkuksi oli kolmesta etiäpäin mitä mainioin meno & meininki kaduilla, Kulkusia-kulkusia helkytti tuutin täydeltä. Juhlijoita tonttumyssyineen hiippaili sulassa sovussa leipomolle pinkovan Vaarin kaveriksi. "Hyveellisen" hehkuvat, mutta totuuden nimissä erittäin myötätuntoiset Me2 hyräillen kaihoisasti & helpottuneina Kultaista nuoruutta ynnä vierellä  ryytyneempi aamuinen ex- bilehile:
Kivutonta loppua:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti