sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Resilienssiä kehiin...

kun tässä hippulat vinkuen mennä vinttuutetaan reissuunlähdön alla. Pankkimiitinkiä ja lisävakuutusta vajaa on ulkoisten askojen hoito, ruodussa ollaan hyvinkin. Salainen ase talvimökkimme lattialla pöllähtelevien mustien, itsestään sikiävien palleroiden levitointia varten on plakkarissa: varokoot ryökäleet, täältä tullaan AEG:n Liliput lonkalla kuin Gary Cooper Sheriffissä kuudestilaukeavineen; High Noonit sitten vaan niille...

Sitä ennen kuitenkin hurautamme vielä Kuopuksen katrasta tapaamaan ja Perhekunnan nuorimmaisen ensiaskeleita ihmettelemään & ihastelemaan. Toiveita on myös Nuorisomurmeleiden yökyläilystä perjantaille, tuoreita ja lennokkaita aatoksia tiedossa. Komiaksi päätökseksi on luvassa lauantaille Esikoisen ja Miniäisen järjestämät pikkujoulupäivälliset. Näillä eväillä on hyvä ja haikeaa lähteä.

 Olo on jälleen varsin ambivalentti, kuin kököttelisi yhdellä koivella kuten tämä nuori yöhaikara (jonka tunnistuksesta lämmin kiitos Suomen Birdlifen TM:lle), aikuisena tuo vesseli onkin sitten musta-valkoinen.

Heippatirallat:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti