keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Hola!

Klo 08.45 / 15,0C / 64% pientä poutapilveä

Höperön & Hömpän seikkailu saarella alkanut, tuuhea tuloruljanssi takana: 5/12 tulopäivämme oli kuulemma kertojasta riippuen ensimmäinen sateeton sellainen viiteen tahi peräti seitsemään viikkoon. Marraskuu sateisin 20:een vuoteen, samoin esiintyneiden raivokkaiden myrskypuuskien suhteen. Menneet päivät ovat hellineet: max. 24,7 (varjossa), yön alin 12,6 ja kosteus välillä 45 - 82%, jotta silleen... Sielu soljahti sutjakkaasti kotimaisemiin, fysiikka akklimatisoitui tuhahdellen ja puuskutellen liki 40-graadin lämpötilaeroon, nyt moitteetta ruodussa.

On morjestettu, kätelty, halattu ja poskisuudeltu sekä tassulteltu tarmokkaasti itsemme kartalle. Kaikki oleellinen elon sujumisen kannalta talsissa, luonnollista vaihtuvuutta puodeissa, putiikeissa ja täkäläisittäin kapakoissa eli tascoissa. Joulutähdet hehkuvat punaisina puistoissa, jouluproge pyörii täysilla: myyjäisiä, folklorea kaduilla, Belen / Jouluseimi on avattu jnpp.

Täystyrmäys oli sen sijaan yllättäen tulla nettiyhteyden saamisesta: ajallisesti osui alkutaipaleellemme kaksi juhlapyhää: 6/12 Espanjan perustuslain päivä ja 8/12 Inmaculada Conception eli Neitseellisen sikiämisen päivä. Toisekseen Vodafonen molemmat liikkeet tylyttivät finitoa  perjantaina luvaten tiistaille uusia yhteyksiä. Vaan eipä ollut mitään, Orangen toimivuusongelmista olimme tietoisia edellisvuodelta ja lisäksi kuulimme sen myös kaataneen koneita, joten ei kiitos niin mielellään kuin vissisti Pojanpoika olisi Tenekeikan huolinutkin, joten AM:n oppaan kanssa keskusteltuamme päädyimme Movistariin. Eilinen koko päivä meni tässä projektissa, nyt pelittää, hinta mokkuloineen 52,- ja sittemmin 20,-/kk. Huh-huh...

Allamme kävelykadulla kukkivat nämä:
Per aspera ad astra:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti