lauantai 15. joulukuuta 2012

Money, money, money...

Klo 8.49 / 14,3 / 86% / kirkkansininen, pilvetön taivas.

Hintataso on yleisesti ottaen viime vuodesta pysynyt ennallaan, mutta Martianezin merivesialtailla törmäsimme lippujen ja parasollien 30%:n hinnannousuun.Eilisen ensivisiittimme aikana pyörittelimme villeinä & vapaina  Jenniferin jäljiltä onnellisia, iloisia varpaitamme neljän tunnin aloitteluajan vipellettyämme sitä ennen reilun viikon ihan porona.

Saarilla vallitsee n. 32%:n työttömyys, mikä on himpan mantereen surullista lukemaa vaatimattomampi ja paikallisen sosiaaliturvan mitättömyyden vuoksikin Punainen Risti urakoi oikein olan takaa: on kirpputoripöytää, verenpainemittausta yms. Hyvänä ideana pidän myös sitä, että konsertti- ym. tapahtumien lippujen hintojen ollessa varsin asiakasystävällisiä (5 - 20,-) erääseen Joulukonserttiin lipun hinta on 2,- + 1 kg elintarvikkeita,- bueno!

Monissa kaupoissa löytyy myös kassojen lähellä plaakaatein varustetut ostoskärryt, joihin voi jättää elintarvikkeita. Koska olemme Vaarin kanssa yhteisellä taipaleellamme matkanneet myös kadun varjoisella puolella, tulemme mielihyvin osallistumaan näihin talkoisiin.

Raha kun on luotu kiertämään, kuriositeettina mainittakoon, jotta Vaari rouva Fortunan suosikkina voitti oitis ekalla lotollaan, surprise-surprise & kerrankin, ja ei kuin oitis putkena hilppaisimme törsäilemään. Neljät Reiskat riipaisimme rehvakkaasti tällingistä; rilleissä riittää ja genuiinejä hintaan 7,-/2paria - for sure...

Iltapäivällä klo 16 tasan lampsimme Charcolle tapaamaan Papa Noelia ja toivottamaan hänelle kerosiinin voimalla hyvää matkaaa koto-Suomeen, jossa kiltit lapset häntä innokkaasti vartoovat. Tuhmat tuntekoot ansaitun piston omissatunnoissaan!

A la proxima:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti