lauantai 2. kesäkuuta 2018

Gaudeamus igitur...


Lämpimät onnittelut kaikille teille, jotka tänään painatte hohtavanvalkoisen lakin päähänne ! Onnea matkaan jatko-opintoihin ja siihen suureen, ihmeelliseen ja ainutkertaiseen seikkailuun, jota tapaamme elämäksi kutsua. Rohkeasti, avoimesti ja uteliaasti eteenpäin!

Elämä ei tarjoa vakuuksia,
vain valintoja, ei varmuutta,
vain seurauksia, ei ennustettavia tuloksia
– vain etuoikeuden yrittää.

  Tim Conner


Tänä lakkiaispäivänä on aivan erityinen ilo on saada onnitella 
Amigoa, Seniorimurmelia  ja Tyttöystävää! Teillä on luontainen kyky luoda ympärillenne ja jättää jälkeenne iloa, valoa ja lämpöä, kiitos siitä! 
Olette rohkeita, määrätietoisia ja avoimia uudelle! Teillä on kaikki mahdollisuudet ja eväät hyvään ja täysipainoiseen elämään, käyttäkää niitä! 
Tärkeintä elämässä ei ole päämäärä, vaan matkallaolo itsessään. 
Halaamisiin ja iloisiin tapaamisiin lakkiaisissanne:)


Vivat, crescat, floreat!


Toivoo & toivottaa:

12 kommenttia:

 1. Gaudeamus igitur juvenes cum sumus (jessus kun sai kamppailla auto correctionin kanssa, se korjasi latinaani englanniksi :D

  Onnea teidän murmeleille ja muille jyrsijöille 🌹 Tämä on ihana juhlapäivä, josta alkaa uusi elämä 🙂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tuo erilaisten älyvimpottien itselleen ottamat valtuudet välillä hermoille käypää, mutta taistelutahtoa kohottavaa...

   Kiitos välitetään etiäpäin ja kyllä oli hohtava tuo valkolakkien meri:)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Cara, juhlavaa oli ja kyllä seuratessa nämä omatkin kuivasilmat kostuivat, liekö ollut vielä ilonkyyneleitä jäljellä:)

   Poista
 3. Hyvä puhe :)
  Tänään on ollut monen monta yo-juhlaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jokke; oli hieno ja sydäntä lämminttävä juhlapäivä. Rehtori piti mainion puheen liittäen sen näppärästi Havukka-ahon teemaan:)

   Poista
 4. Hienoja ja viisaita sanoja, joiden äärellä ei voi kuin nyökytellä. Onnitteluterveiset juhlijoille ja myötätuulta elämän seikkailuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Nykynuoret ovat niin rohkeita, upeita ja määrätietoisia. Oli suuri ilo saada keskustella näiden tulevaisuutemme avainten kanssa lakkiaisissa. Koko elämän suuri seikkailu avoinna edessa;)

   Poista
 5. Onnittelut juhliville ja iloa elämään. Kauniisti ja viisaasti kirjoitit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli A; näitä uusia ylioppilaita oli ilo katsella ja saada olla pienenä nostalgisena palasena jakamassa heidän riemuaan ja toiveitaan:)

   Poista
 6. Isäni aina sanoo että lauletaan "kauhee aamu, hiki tul" :D Tänä vuonna oli erityinen päättäjäispäivä, siskonpoikani sai lakin ja täällä kummitäti suorastaan halkeaa ylpeydestä :D Iloa ja haikeutta mahtui päivään, mutta niinhän sen pitää ollakin. Joku kun päättyy niin joku muu alkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi onnea kummitädille! Lauantaina toteutui konkreettisesti tuo isäsi "hiki tul", kun mittari viskoi kolmekymppiä ja oli limunaatit yllä:)
   Kyllä: päivä oli tunneskaalaltaan varsin mittava, mutta täysin positiivisen puolella, aivan kuten totesitkin sen kuuluvan olla ja uusi ovi on auki...

   Poista