sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Wanhojen tanssit...


tanssittiin perjantaina 170 parin, kauniiden neitosten ja komeiden herrojen voimin sekä suuren soittokunnan tahdittamana täydelle katsomolle.

Illan ohjelmassa oli paitsi näyttävä sisääntulo Erkki Melartinin iki-ihanan Prinsessa Ruususen häämärssin tahdissa: Avaustanssi, Tango, Fireman's dance, Kehruuvalssi, Jiffy Mixer, Seems like, Salty Dog rag, Krakoviak, Wienervalssi ja Loppukiitokset tanssijoiden omavalintaisena mixauksena.
Tango - ruusu hampaissa - luonnollisesti.





 Amigo Avec ja kaikki muut esiintyjät: lämmin kiitos kokemuksen jakamisesta!

Hurmaavaa:

6 kommenttia:

 1. Mielessä on kaksospoikieni vanhojen tanssit, todella hienot. Päivällä olimme äitini kanssa katsomassa koululla ja lopussa toinen poika tanssitti minua ja toinen mummiaan. Mummi oli ylpeä kun sai tanssia molempien poikien kanssa valssia. Iltapäivällä oli sitten suurtanssit, jossa kaikki Oulun vanhat tanssivat.

  VastaaPoista
 2. Mai:onnekkaan Mummin tunteet ymmärrän hyvin;) Kuuluu niihin ikimuistoisiin kerran elämässä huippuhetkiin...
  Molemmat poikani tanssivat kouluillaan, joten jaan kanssasi tuon äidinsydämen läpimän sykähdyksen, kommentistasi kiitän ja kelvollista alkavaa viikkoa Sinulle toivotan!

  VastaaPoista
 3. Oi miten juhlavaa.
  Kyllä vaan elämässä pitää olla näitä kirkkaita ja kauniita hetkiä!

  VastaaPoista
 4. Kyllä vaan molempiin lausahduksiisi! Tämä värikylläinen musiikilla ryyditetty näky oli kokonaisvaltainen kokemus ryhdikkäine frakkiherroineen ja kauniisti iltapukunsa kantavine nuorine naisineen. Kirkkaita hetkiä alkavaan viikkoosi:)

  VastaaPoista
 5. Upea perinne ja suuren maailman tuntua 💕Varmaan elämys kaikille mukana olleille. Harjoitustakin tuo on vaatinut. Kuvittelen että jää hienot muistot.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Rita A, kyllä oli glamouria ilmassa ja juhlan tuntua. Olivat kuulemma aloittaneet joulukuussa harjoittelut koululla ja vain kenraalilla itse tapahtumapaikalla pysyivät rivit moitteettomassa ruodussa. Tuona iltana Kudottiin iloinen raita elämän mattoon:)

  VastaaPoista