tiistai 28. tammikuuta 2014

Late lammas, Sasu & Maija Mehiläinen...

Ja ei, nyt ei tosiaankaan ole kyse kukista & mehiläisistä, teemasta, johon ikäpolveni tutustui kädet täristen salaa kaivamalla vanhempiensa  vaatekaapppien uumenista teokset:  Th. van de Velden "Täydellisen avioliitto" tahi Agnar Myklen "Laulu tulipunaisesta rubiinista"  ja joka nykytenavien silmille ilman pienintäkään jännitysmomenttia / kielletyn hedelmän makua  lävähtää netistä.
 Hyvä ja/vai huono??

Kyse on Lapsenlapsista, arvoisasta Murmeliviisikosta ja heidän elämäämme  tuomista raikkaista tuulista. Juniorimurmelit visiteerasivat yökylän verran, eikä yhtä ainutta kävelyaskelta tuona aikana nähty! Sen sijaan pakkaskelin purressa ulkoiluaatokset tohjoksi,  otsikon hilpeät  lastenohjelmat kylläkin tulivat tutuiksi. Uusi setti 10-vuoden tauon jälkeen.

Kun joskus vahingossa erehtyy ikäpolvensa edustajalta kysäisemään "Mitä hyvää Sinulle kuuluu?" saa kokolailla takuuvarmasti silmillensä anamneesin ja epikriisin. Jäinkin  tässä miettimään, millainen rikkaus ja olennaisen innostava elämän osa-alue tuo Viisikko on:  Esikoisentytär suoraan shoppailulta revittyine farkkuinen ja mustine yläosineen, häleine kynsineen silmät tähtinä loistaen, Pojanpoika pitkine varsamaisine jäsenineen, miltei Mummonmittaisena, Amigona, tietokonevelhona & jenkkifutiksenpelaajana, Juniorimurmelit leikkeineen,  luistelu- ja uimakouluineen, piirusteluineen ja lauluineen... Kaikkien kanssa lennokkaat, hulvattoman rajattomat visioinnit, pohdiskelut ja ehtymättömän sinnikkäät  tiedonhaut!

Täyttä läsnäoloa itsensä kokonaan likoonlaittaen.  Genettinen mopo hyristelee siis iloisesti pöristen etiäpäin; se ihka oikeakin menopeli JO  kevätpuolella.


Meille tuo kaikki = ikkuna rakosellaan tulevaisuuteen; kiitos siitä! Muistojen hiekalla mönkivän  pienen  taskuravun lailla silmät uteliaasti  tappeina siitä kurkimme!

Juniorimurmelitrion hittibiisi esitettynä  kovaa & korkealta, mutta puhtaasti on luonnollisesti: "Timantit on ikuisia" ja tuohon edes yhden  häilyväisen hetken verran

uskoopi:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti