keskiviikko 27. tammikuuta 2021

Kukkiva keskiviikko...

Vaikka silmät toista kertoisivat, ei elämä ole pelkkää harmaan ja valkoisen eri sävyjä, kuten maisema koettaa meille vakuuttaa, vaan myös värejä ja iloa...

Tammikuu komeine hankineen ja muutamine aurinkopäivineen on lähes taputeltu. Helmikuu tarjotkoon meille kauniita aurinkoisia päiviä, vaikkakin sitten johdattaisi meidät paukkupakkasten läpikin askel askeleelta kohti vääjäämättä koittavaa kevättä ja sen joka vuosi uusia, ilahduttavia ihmeitä. 
 
Viime mainittuun eli ihmeisiin liittyköön liki vuoden kököttelyn jälkeen myös orastava ja kukkaansa puhkeava toiminnan- ja ennen kaikkea tapaamisenvapaus.Just living is not enough... one must have sunshine, freedom, and a little flower. 
Hans Christian Andersen.

 Mukavissa mietteissä:

8 kommenttia:

 1. Kiitos päivän väriterapiasta tulppaanien muodossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa jos miniterapia toimi, hiukka väriä rikkomaan harmaan eri sävyjä.
   Kiitos kommentistasi ja ratevaa loppuviikkoa Sinulle:)

   Poista
 2. Tulppaanisi tuovat jo esimakua kevään tulosta. Kiitos kukista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cara, oli ilo ojentaa tämä kimppu ja jakaa sen tuottama ilo!

   Tulppaanien kanssa olen yleensä pahasti riidoissa, ne aina nuopahtavat ja nyt vasta luin, että kimppu pitää ensin asettaa paketissaan tuokioksi veteen.
   Nämäkin lötykyilivät, kunnes hoito-ohjeen - taaas kerran luettuani tomerasti ilomoitin, jotta lötköily ei vetele, paras ryhdistäytyä ja riviin järjestäytyä, sillä muutoin tulee aamulla taakse poistu...

   Kommentistasi kiitos & mukavia tammikuun loppupäiviä ilman lisälumia Sinulle:)

   Poista
 3. Kauniit tulppaanit ja innostava aasinsilta valoisaan tulevaisuuteemme 🌷🌷🌷 Kiva kun ehdin lukea tämän ennen poistumista takavasemmalle 😀 ATK kiinni kello 16.00.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rita A: opsitiivista väri-iloittelua!
   Toivottavasti myös paluu etu-oikealle sujui moitteitta.

   Antoisaa loppuviikkoa ja sitten katse kohti helmikuun seikkailuja:)

   Poista
 4. Komeat tulppaanit! Täällä ulkomaailmaa piristävät kaikenkarvaiset talvikukat, muun muassa Talvi Ukonhatut ja lumikellotkin jo ponnistavat maasta. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa; siellä! Täällä raukan rajoilla ollaan kyllä vielä niin perässähiihtäjää: hanget korkeat nietokset ja helahoito, mutta päivät pitenevät & kukkakaupoissa ja puutarhoissa myydään kukkia:)

   Poista