maanantai 31. joulukuuta 2018

Kohti vuotta 2019 - hajatelmia...


Ihan ensiksi: lämmin kiitos ja ruusun ojennus  kuluneesta kaikille lukijoilleni ja kommentoijille, teille  ihanille, vilpitöntä iloa tuottaneille blogikavereilleni, hyvästä ja hauskasta seurasta tällä matkalla ja samalla toivotan teille  sujuvaa ja vaiherikasta uutta vuotta!! 
Nyt, kun elämä avaa meille uuden puhdassivuisen kirjansa täytettäväksi päivä päivältä ja hetki hetkeltä pidetäänhän mielessä, että ei ole sitkua, eikä mutkua, on vain nytku. Elämä on tässä ja nyt; tämä hetki on avain eiliseen ja eväämme huomiseen.

Joten: eletään tosiksi haaveemme ja toteutetaan toiveemme sekä saavutetaan tavoitteemme muistaen, että sellainen se on välietappikin. Ei sorruta kaipamaan sitä, mitä meillä ei ole vaan iloitaan kaikesta siitä, mikä meille on suotu antaen näin elämään tyytyväisyyden rauhan astua mielemme asukkaaksi.


Jollet voi olla mänty kukkulan laella,
ole pensas laaksossa,
mutta ole paras pikku pensas puron varrella.
Ole pensas,
jos et voi olla puu.
Jollet voi olla valtatie,
ole vain polku.
Jollet voi olla aurinko,
ole tähti.
Et sinä koon avulla voita tai häviä.
Ole paras, mikä tahansa oletkin.
– Martin Luther King

Tunnetaan kiitollisuutta kaikesta kokemastamme ilosta, hyvästä ja kauniista ympärillämme. Pidetään huolta itsestämme, jotta voimme huolehtia rakkaistamme ja läheisistämme sekä olla ihmisenä ihmiselle  heille, joiden kanssa polkumme risteävät.

Katso taaksesi ja kiitä.
Katso eteenpäin ja luota.
Katso ylöspäin ja usko.
Katso ympärillesi ja rakasta.Beate56 / Varjoistavaloon  tervetuloa mukaan lukusille, toivottavasti viihdyt mukana matkalla näillä kiemurtelevilla poluilla:)
On vain kaksi tapaa elää elämää.
Ensimmäinen on kuin mikään ei olisi ihmeellistä.
Toinen on kuin kaikki olisi ihmeellistä
Albert EinsteinHenkisesti voimille käynyt  vuosi 2018 - joka päättyi parhaalla mahdollisella tavalla nti Elohopean, Tarinaniskijän ja pikku-Iten vauhdikkaaseen ja virikkeelliseen yökyläilyyn sekä lennokkaaseen, rajoja tuntemattomaan ja kunnioittamattomaan  aatosten vaihtoon alkaen aivottomista pojista aina maapallon tulevaisuuteen asti -   joutaa puolestamme mennä.

Isosti tervetuloa vuosi 2019. Rohkein, toiveikkain, valoisin,  avoimin ja uteliain mielin astumme käsi kädessä kohti tulevia uusia haasteita, kujeita ja ihmeellisiä seikkailuja, matka jatkukoon:)

Lämpimästi:

10 kommenttia:

 1. Tuo Albert Einsteinin sanonta on niin tuttu ja totta!

  Kiitos Takkutukka menneen vuoden lukuhetkistä, uusista maailmoista ja kirjoista, joihin olet antanut idean.

  Kipuja ei voi välttää kun ikävuosia tulee, mutta sen voi valita miten tähän elämään ja kipuihin suhtautuuu. Toivotan rattoisaa vuodenvaihdetta kokoonpanollenne ja oikein antoisaa tulevaa vuotta 2019!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cara ja kuin myös männä vuoden ratevasta seurasta!

   Näin on: voimme päättää, kuinka suhtaudumme ongelmiin ja sen, minkä tilan niille elämässämmä annamme. Elämä kysyy ja me vastaamme parhaamme mukaan:)

   Poista
 2. Uskoisin, että vuoteesi on kuitenkin mahtunut onnenhippusia ja iloisia hetkiä. Ajan kuluessa muistot kultaavat menneet kivut, säryt ja vaikeudet. Olen jäänyt koukkuun tuohon aika-käsitteeseen ja eihän aika oikeastaan kulje mihinkään, vaan vuodet vierivät siinä ajan ohitse.
  Kävimme sairaalassa vierailulla lähiomaisen luona jo yli 80. Ei hänellä ollut mitään tietoa ajasta, ja hän sanoi, ettei enää tarvitse kalenteria eikä kelloa. Voi olla vaan rennosti vanha mummu. Aika vapauttavaa :)
  Iloitaan lapsista ja nuorista, sillä heillä on raikkaat ajatukset elämästä. Itsekin nuortuu heidän seurassa.

  Komppaan sinua ja toivotan vuoden 2019 tervetulleeksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mai: kyllä tuli poimittua myös monia onnehippusia ja tähtihetkiä elämän reppuun, vahvasti plussalle jäätiin.

   Aika on todella mielenkiintoinen ja tuo vuosien vierintä on hyvä pointti samoin kuin se, että vapauttavat vuodet häämöttävät edessäpäin.

   Parasta seuraa ovat lapset ja nuoret: tehokkaita ja takuuvarmoja luomunitroja, upeita, avarakatseisia ja innostavia!! Mitä mainiointa vuoden jatkoa Sinulle:)

   Poista
 3. Kiitos sinulle hajatelmistasi ja koko kuluneesta blogivuodesta! Voimille on vuosi ottanut täälläkin, mutta haluan uskoa parempaan huomiseen. Paljon hyvääkin on silti - onhan piikkipensaissa myös ruusuja!

  Valoisaa ja kirjarikasta vuotta 2019!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kuin myös itsellesi:) Kyllä, vältellään me tytöt piikkejä ja poimitaan kauniita, hehkuvia ruusuja elämän maljaamme!

   Poista
 4. Kiitos sinulle menneestä vuodesta ja toivotaan hyvää ja edellistä parempaa Uutta Vuotta 2019.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokke, kiitos itsellesi monista mielenkiintoisista postauksista ja ajatusten vaihdosta sekä myötäistä matkaan alkaneelle vuodelle:)

   Poista
 5. Lähetän kiitokseni blogikaveruudesta myös täältä Pohjois-Karjalan kulmilta. On ollut ilo vaihtaa ajatuksia kanssasi. Toivotankin sinulle ja läheisillesi kaikkea hyvää tälle alkavalle vuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli ja kuin myös Sinun kanssasi, Sinä Pohjois-Karjalan tyttö! Antoisien postaustesi ja taidokkaiden kuviesi parissa on olen viihtynyt, joten yhteinen matka jatkukoon samoissa, positiivissa merkeissä:)

   Poista