perjantai 7. syyskuuta 2018

Sielukkaasta Sivotasta sulavasti Suomen syksyyn...


Sivotan, tämän n. 900:n vakituisen asiakkaan kylän lämpötila ja aurinko loivat lepolomalle unnukkaisen olotilan, jossa aika ja paikka pysähtyivät ynnä aatokset nollautuivat. Joten sano se kuvin:






Tämä hauska heppu, herra Hepokatti oli lähes 10cm:n mittainen veijari ja ilahdutti meitä paitsi poseerauksillaan myös valtaisalla loikalla kolmen metrin verran yläviistoon takana näkyvälle aidalle. Luonto on ihmeitä täynnä.




Paikallistaiteilijan silmin:




Yksi komea iltapäiväukkonenkin saatiin, jyrähti niin, että sänky tärähti ja vesikertymä oli 50 mm:n luokkaa vajaassa tunnissa:




 

Muutama kuva Pargasta, joka oli a.D. 2014 pieni pittoreski ja rauhainen paikka, paratiisi maan päällä tuolloin totesimme, mutta nyt "overcrowded, kuten paikalliset asian korrektisti ilmaisivat ja mallia: äkkiä pois...















Sivotasta syksyyn sukellus sujui sutjakkaasti, sillä syksy on aina ollut vahva suosikkivuodenaikani. Oli uskomaton nautinto päästä tassuttelemaan kevein askelin metsäpoluille ruskanalkuiseen luontoon ja pystyä kulkemaan ilman,
että iho oli kauttaaltaan hikikosteana...

Hämäränhyssyä & suloista viikonloppua:

10 kommenttia:

  1. Kertakaikkisen kauniit kuvat, kiitos matkakokemusten jakamisesta. Oikeassa olet, kyllä suomalainen syksy on nautittava vuodenaika, kunhan vielä saamme luontoon syksyn värejä. Mukavaa viikonloppua ja kaunista syksyä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anneli A; matka oli onnistunut ja hauskaa oli. Värejä alkaa hissuksiin putkahtaa esiin ja tuoksu luonnossa on ihana. Mainiota viikonloppuja ja kuulaita kelejä:)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Mai; Sivota oli mainio kohde, rauhallinen ja kaunis kirkkaine vesineen ja ympäröivine vuorineen. Alueella on oliivipuiden ja tehtaiden puuttumattomattomuuden vuoksi Kreikan puhtaimpia ilmanlaatuja. Oli helppo rentoutua ja ladata akkuja. Ihanaa syysviikonloppua Sinulle:)

      Poista
  3. Aivan mielettömän ihanat kuvat <3 Melkein kuin olisin itse päässyt mukaan. Kyllä lomaa tarvitaan akkujen lataukseen - eiku loistavaa syksyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että viihdyit nojatuolimatkalla! Kreikka on käypänen kohde ja lataus toimi hyvin. Kultaisia syksynlehtiä ja kiintoisia lukuhetkiä:)

      Poista
  4. Meri ja vuoret, ikiaikainen upea yhdistelmä. Kuulosti mukavalta lepolomalta. Mikäs on sen jälkeen siirtyessä Suomen alkavaan raikkaaseen syksyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cara, Sinäpä sen sanoiksi puit: ikiaikainen ja aina toimiva kombinaatio, jossa sielu lepää eikä silmä väsy... Leppoisaa viikonloppua:)

      Poista
  5. Oi ihanuus mikä postaus♥ Niin upeat kuvat ja ihanannäköisiä paikkoja/rakennuksia/maisemia/kukkia, sellainen mukavan seesteinen tunnelmakin kuvissa! Kiva kun on paljon aurinkoa ja lämpöä varastossa nyt on ilo ottaa syksyn hämyillat ja virkistävä viileys vastaan:) Leppoisaa viikonloppua ja ihanaa alkanutta syksyä♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päde, nyt on tosiaan voimia kerätty ja mielenrauhaa kerätty. Kuulaat kelit ja hämäränhyssy ovat tervetulleita seuralaisia ja syksy on kaikkinensa parasta aikaa. Rentoa ja hauskaa viikonloppua Sinulle:)

      Poista