torstai 8. maaliskuuta 2012

Shop until you drop...

Klo9.00 / 14,9 / 84% pientä poutapilveä.  Toissa-aamuinen noteeraus: 11,9 ja kosteus enkkatasolla = 99%!

Voguet & Ellet huolellisesti luettuamme ynnä sisäistettyämme suuntasimme päättäväisesti taksiasemalle huristaaksemme neitsytkäynnille La Villaan (ostosparatiisiin tahi -helvettiin, up to you). Keskus sijaitsee 7 - 8 km päässä itse kaupungista, on pinta-alaltaan 40.000 m2 sisältäen mm. 9.500 m2:n suuruisen Hiperdinon, satakunta erikoisliikettä, puotia ja nokkimispaikkaa, parkkipaikkoja löytyy 2.300.

Ekan kerroksen  läpileikkausrundista selvisimme rutinoffilla ja iloksemme totesimme näytillä olevan ihan oikeansorttista kevätrompetta: minttua, oranssia appelsiina, keltaista, pitsiä mininä ja toppeina ja sitä must farkkutakkia ja kirjavakuosista pöksyä. Jess. Rullaportaita alas ja mikä ihana yllätys meitä siellä odottikaan: vain & ainoastaan parkkihalli elikkä olimme jo  huomamattamme tarmokkkaasti kiertäneet kaikki kiintoisat shopit. Äkkiä ylös ja tositoimiin.

Olimme riittailleet valloittavamme myös Hiperdinon, mutta mutta, jotainhan piti jättää tulvaisuuteenkin... Haukkasimme ihan kelpo lasagnet: Vaari tavallisen ja Mummo malli munakoison,jota lähemmäs moussakaa ei täällä pääsekkään.  Mittariautolla tyytyväisinä kotiin, vaan sattuipa kohdalle vallan ihme kuski: moikkasi joka toista kanssa-autoilijaa, mutta Vaarin piti toimia tällä kertaa tom-tomina ja neuvoa neuvoa kuinka loppupätkä ajetaan.

Nyt kutsuvat meitä puoleensa merivesialtaat ja köllöttelyseslongit, joten muijaenergiaa & oivallista

Naistenpäivää:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti