sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Innovatiivinen iskuryhmä...

Klo9.09 / 15,9 / 95% = Kaliman jälkimainingeissa edetään.

Jos joku yli 50 - tai 60-kymppinen asiallisesti ja kulloiseenkin joukkoon sopivasti vaatetettu "vanhus" hipaisee/tönäisee Sinua lentokentällä, satamassa, bussijonossa tai hotellissa - ja tähän rehellinen vastaus, pls -  juohtuisiko oitis ensimmäisenä mieleen, että tottamaar, tässähän onkin kyse hyvinorganisoidun kansainvälisen rikollisliigan jäsenestä ja, että juuri menetit ajasta ikuisuuteen luottokorttisi, dokumenttisi, matkakassasi ja/tai  korusi tms. loman rentoa etenemistä edistävän hyödykkeen?? Innovatiivista, sanon minä!

Tämä liiga, josta nyt saatiin kiinni kahdeksan espanjalaista ja kolme argentiinalaista on menestyksellisesti operoinut saarilla ainakin 11.1.2011 alkaen. Tuolloin varastivat saksalaiselta miljonäärirouvalta etelän Reina-Sofian lentokentällä koruja & rahaa hulppeasti 520.000 euron edestä. Ei tietty koske köyhää, mutta rouvaa kuitenkin lohduttanee, että takaisinsaanti oli 300.000:n luokkaa.

Operoivat 2 - 3 hengen porukassa, vuokra-autoja tiuhaan vaihtaen, saalis viedään lentoteitse manterelle, Italiaan tai Argentiinaan. Liiga häärää Kataloniassa, Andaluciassa, Baleaareilla ja Kanarian saarilla ynnä Euroopassa ainakin Italiassa, Saksassa ja Englannissa.(El Dia, 10.3.2012)

Varas, rosvo ja rikollinen on luonut itselleni välittömän ja tahattoman vision nuorehkosta, vikkeläkinttuisesta ruipelosta. Tämä irrationaalinen visio on täten tasan päivitetty ja siihen on ympätty oman ikäluokkamme papparaiset henkselivillet & nutturapäiset mummelit. Mutta: imeväisikäiset, vauvanruokaa mussuttava pulloposket leukalappukansalaiset ynnä kunnianarvoisan Murmeliväen pidän vielä kaiken uhallakin rehellisten riveissä, sillä johonkinhan tämänkin Mummon on uskottava!

Kun Pohjolan perillä ja raukan rajoilla peräti penskatkin rullaavat rollaattorimummoja, niin etelän eläkeläiset elämän ehtoopuolella ennättäytyvät efektiivisiksi...

Mietteliäänä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti