lauantai 17. maaliskuuta 2012

Kukkoilua & vedonlyöntiä...

Klo8.50 / 19,6 / 75% selkeää, eilisiltana ukkosti ja satoi VETTÄ  tunnin ajan.

Lehdessä oli puolen sivun verran juttua sunnuntaisista kukkotappeluturnausten kulusta ja tuloksista. Ymmärtääkseni laji on laiton, mutta ei poiskitketty, tavanomainen vedonlyöntisumma 300 - 600,-, mutta jopa 10.000,- panoksia asetetaan. Vastenmielistä! Ja nyt antimoralistit hypätkööt seuraavan yli:
jos kaksi raavasta onttopäätä verissäpäin keskinäisestä sopimuksesta muksii tosissaan toinen toisiaan isojen poikien leikkikehässä: so what, mutta peräänkuulutan kiekujille rauhaa!

Edelliseen verrattuna kotoperäinen kanarialainen paini, kalsarinomaisvermeiset uroot sylikkäin, on suorastaan herttainen  herrasmieslaji, joka sekin kelpaa viattomamman vedonlyönnin kohteeksi.

Aasinsiltaa: altailla joskus huvitan itseäni sarjasta: kuinka pitkän neuvonpidon jälkeen mies saa naisseuralaiseltaan kinutuksi luvan ja lisenssin hakea ensimmäisen, toisen jne. jarransa/tuoppinsa ja tuoko hän emännykselleen sallimisesta huojentuneena kiitokseksi kompensoivan kivennäisvesipullon, jäätelötötterön vaiko kahvin ynnä sipaistaanko ekahörppy brutaalisti ensiaskelilla kiskalta palatessa vaiko vasta sivistyneesti seslongilla. Tässä olen pysynyt vahvasti voitolla. Selvyyden vuoksi & rehellisyyden nimissä todettakoon, etten suinkaan  ole treenannut tätä Vaarin kanssa  pelkästään jo välttyäkseni ylikuntoon joutumisen uhalta....

Mutta sitten rojahti etuviistoon kolme raavasta, edellisillan viemää kotimaan "metsienmiestä" kirkkaankeltaiset, lippaniskaiset Loro Parque-kotsat päässä. Alle minuutin menee kolmeen sihahdukseen, varma nakki. Metsään meni ja rytisten! Nuo jätkänpiruleet vaan käänsivät tahdissa itseään selältä vatsalla edestakaisin kellontarkasti aikatauluttaen. Ei ensimmäistäkään sihahdusta, eikä kiskalle kipitystä. Tunnin kuluttua tihisyttää rapistelivat sentään tarmokkaasti muovikassiaan; no nyt, vaikka pahanlaisesti myöhässä, rekisteröi ilahtuneena Mummo. Vaan eivätkös nuo peijakkaat ukonpötkäleet vetäisseet framille kolme energiajuomatölkkiä ja huitaisseet ne hetkessä huiviinsa perään hekumallisesti röyhtäisten. Ei ole reilua, ihan sikaa, sanoo Mummo; enää ei voi luottaa edes suomalaiseen mieheenkään....

Luppopäiviä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti