sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Pönötettiin...

Matkapäivälle kertyi mittaa peräti mahtavat 20h valveillaoloa: klo 18 soppari Hillen ja  vuokraemäntämme Candelarian (meidän kesken kotoisasti  "Kajan") kanssa, pyöritettiin romperuletti "laaki ja vainaa"-periaatteella, kauppareissu ja siunattu lasehtiminen ja ylikierrosten lasku.

Kämppä on pieni, mutta pippurinen 20 m2 + tuliterin markiisein varustettu 18 m2:n terassi, justrempattu. Yksi filistealainen l. torakka erehtyi uteliaasti kurkkimaan kylppärissä, mutta sir Galahad valkeine ratsuineen riensi hätiin. Siitäs sai!  Sitten suojattiin suihkuviemäri lasikupilla ja viemärit tulpin, jotteivat pääse kuokkimaan. Saarten kanta-asukkaisiinhan ne kuuluvat, mutta pientä hajurakoa...

Kalima toi Afrikasta to - pe aurinkoiset kesäkelit + 23,2 varjossa! Eilen pilvipoutaa ripsauksilla ryyditettynä, viime yönä vettä ja nyt kaunista parinkympin pintaan.
On tepsuteltu itsemme kartalla, tutut paikat tutkittu, joitakin poissa ja uusiakin tilalla. Turisteja enemmän kuin toissavuonna. Hinta - laatutaso ennallaan. Kauppalsku juominensa vs. kotimaa ./. 30 - 40%. Maukkaasti lounastettu hintahaarukassa 15,- - 32,-.

Kaiken kaikkiaan: positiivista eloa & oloa & uusia kokemuksia. Espanjankielen virityksen motto: cada dia algo mas/joka päivä hiukka lisää. Tenerifot tulevat iloisen hymyn (naurun) keran vastaan pientäkin yritelmää.

Kaduilla ja kujilla sipsuttelee jos jonniinsorttisessa trimmissä ja kuosissa olevien silkkisten lisäksi "taruja", joitakin kultsuja sekä paikallisia rotuja ynnä seropeja.

Yhdellä sanalla: Mola!!  (Murmelit muistanevat, ettei tämä ollut rolloa vaan siistii!)
Tenetämme:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti