torstai 8. joulukuuta 2011

Nupit kaakkoon...

Aamukuudelta + 17,8/38%, puolipilvistä.

Jos kotona ja pihapiirissä onkin  hiirenhiljaista, niin täällä desibelitasossa löytyy: kirkonkellot kumajavat tasa- ja puolitunnein, ei sentäs yöaikaan, ja pyhäisin taannehtivasti kutsuen meitä syntisäkkejä sanankuuloon. Tenerifojen biletyskestävyys etenkin viikonloppuisin ansaitsee kunniamaininnan: äänekäs, pulppuileva puheensorina, iloinen nauru ja laulukin (rähinäjuomaa ei sen sijaan ole sortimentissa) jatkuvat sinnikkäästi himppua vaille kuuteen, siis aamu-, ja hyytyvät vissiin vain, koska klo 06.00 jämpti tulevat kadunpuhdistus- ja roska-autot, edellin vaahtopesuin. Tuolloin tulee myös Mummo kahvikuppinsa kanssa terassille tihruamaan.

Tuttuutta tuo senora-Lyyli täkäläisittäin kera lamppuharjan (koissurihvelillä on tuulipukukin, ketarat ja häntä milloin mistäkin aukosta pilkistäen) taitaapi siis kuulon ohella okulaaritkin streikata pahemman kerran. Pari vaikuttaa kuitenkin ylen onnelliselta; omaa radioapparaattia emme siis näilläkään kulmilla tarvitse.

Talokohtaista jätehuoltoa ei tunneta, vaan roskikset iloisesti käsissä heiluen kuin täti-Monikalla ikään paukataan baanalle lootanhakuun. Pisteitä löytyy kiitettävästi ja jonniinasteista lajitteluakin.

Ne paljon mainostetut sielukkaat silmätkin odottivat Eurolottobyroossa, joten lovi se on viikottainenkin matkakassassa, - de nada Vaari hymyilee auvoisasti. Kukapa neiti Fortunan oikut tietää, jos vaikka kerrankin kertyisi ylipainoa, josta kannattaa maksaa se 13,-/kg??

Ilkikurisesti:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti