torstai 22. joulukuuta 2011

Koska viimeksi ??

Aamu6 / 11,4 / 77% ja tähtikirkasta. Siis teit tahi koit jotain ensimmäistä kertaa elämässäsi? Tämä on mielestäni yksi elämän tärkeitä mittareita ja kiehtovuutta osoittava juttu.

Höyryävän kahvikupposen kanssa aamu6:lta istuin terassilla ihailemassa tähtien runsautta ja tuiketta taivaalla ja höristelemässä korvia hiirenhiljaiselle kaupungille, kun tapahtui upea tähdenlento!! Oli niin kaunis katsoa, että kaikki muu ympärillä katosi ja flow vei Mummon mukanaan... Ensimmäinen elämässäni. Ei hätiä mitiä, ehdin kyllä toivoa: mainiota "jossia" tiedossa koko perhekunnalle!

Eilen olimme Martianezin merivesialtailla toista kertaa ja tänään on tarkoitus tehdä toinen spurtti. Yksi laavahiekkainen uimaranta Puertossa on "Playa Jardin", vaan sen mustuus ei kiehdo, rannan kauniissa puistossa tepastely kyllä. Vajaan 40 km:n päässä täältä koilliseen odottaa valkohiekkainen "Las Teresitas" palmuineen ja rauhallisine miljöineen, jossa käyvät myös Santa Cruzin kaupunkilaiset virkistäytymässä. Siellä poikkeamme sitten, kun on kumipyörät alla. Bonuksena rannan viereisessa kylässä San Andresissa on sijaitsevat saaren parhaat kalaravintolat.

Vamos:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti