lauantai 30. joulukuuta 2017

Vuodenvaihdetta & valoja taivaalle....


kuten Pikkumurmelit asian ilmaisevat. On tullut aika kirjoittaa viimeinen luku kuluvan vuoden päiväkirjaan ja laatia tilinpäätös: kallistuiko  vuosi positiivisen puolelle vaiko jäikö vastattavaksi...

"Mietin elettyä elämää, nyt kun vaihtuu vuosi tää. Hyviä hetkiä vuodessa tässä, toisinaan kyynel kimmeltämässä. Terveys, koti ystävät hyvät, siitä muodustuvat elämän jyvät. Elämän raanua kutoessamme, raitojen värejä valitessamme, kirkkaat värit, ilon juovat, tummat raidat osansa tuovat". (Tuntematon)

On myös aika avata uusi kirja, jossa on puhtaanvalkoiset sivut meitä odottamassa. Täyttykööt ne uusista ja innostavista asioista ja kokemuksista, välittämisestä, läheisyydestä ja rakkaudesta kaikkea meille itsellemme tärkeää kohtaan. Olkoon tuleva vuosi meille kaikin tavoin armollinen, suotuisa ja antoisa.

Rakkailleni,  läheisilleni ja kaikille teille jorinoitteni lukijoille sekä kommentoijille kiitos kaikesta hyvästä mielestä kuluneen vuoden 2017 aikana!

Douglas Adamsin sanoin: "En ehkä ole mennyt sinne, minne tarkoitukseni
oli mennä mutta luulen päätyneeni sinne, missä tarkoitukseni on olla."

Vuodenvaihde herkistää myös mielen: jätämme hyvästit menneelle ja katsomme avoimin silmin uteliaasti tulevaan, joten kas tässä:  Jarkko Ahola ja Romanssi:)


Oivallista Uutta Vuotta 2018!

Lämpimästi:


10 kommenttia:

 1. Ei se päämäärä vaan matkan teko!

  Kiitos oivallisista kirjallisuusarvioistasi ja vinkeistä, odottelen jo lisää kevään uutuuksista. Kaikkea hyvää tulevalle vuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osuit suoraan ytimeen: matkallahan tässä ollaan elämän suuressa seikkailussa, toistaiseksi ilman mitään kiirettä maaliin:)
   Kiitos Cara kaikista tervetulleista kommenteistasi, olkoon tuleva vuosi Sinulle iloksi ja jatketaan harjoituksia!

   Poista
 2. Samantapaisia mietteitä minullakin. Summaan kuluneen vuoden vaiheita ja teen suunnitelmia tulevaan ❤️ Kiitos toivotuksista, oivallisista postauksista, hyvästä blogikaveruudesta ja kiitos kiitoksista. Yhdessä bloggaillen uutukaiseen vuoteen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan Rita A: vuodenvaihde niputtaa kuluvan ja virittelee tuoreita, jänniä aatoksia ja toiveita tulevalle.
   Blogikaveruudesta iso kiitokseni ja sitten rinta rottingilla kimpassa etiäpäin kohti tulevia kujeita:)

   Poista
 3. Kiitos kuluneen vuoden teksteistä ja kommenteista ja iloista uutta vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Nellu! Nouskoon Sinulla rinkka kevyesti pykälään kohti uusia maisemia ja seikkailuja hyvää kirjaa kainalosta unohtamatta:)

   Poista
 4. Mukava on taas kääntää ihan uusi valkoinen sivu ja innolla odotetaan mitä uutta, ihanaa vuosi tuokaan tuollessaan! Kaikkea hyvää sinne♥ Ihanaa uutta vuotta 2018♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päde, tuo lehden kääntö aiheuttaa aina pieniä kivoja perhosia lepattelemaan vatsanpohjassa, sopivasti uteliaisuutta...
   Alkakoon oma vuotesi kaikin puolin myönteisissä merkeissä:)

   Poista
 5. Uuden vuoden toivotukset näin jälkikäteen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mai ja kerrassaan mainiota ja sopivan tapahtumarikasta alkanutta vuotta Sinulle!

   Poista