maanantai 17. heinäkuuta 2017

Täysi tusina & Unski ja Semppu....


Elämätöntä elämää ei pidä taakseen jättää. Hyvä ihmissuhde on kuin tanakka ovi, jossa tarvitaan sekä kahva että saranat.  Kahva jotta voidaan sulkea taakse menneet ja avata ovi tulevaisuuteen. Saranat, jotta tämä onnistuu ja jotta asiat pysyvät ruodussaan. Joskus kahva voi irrota käteen tai  hannata  vastaan ja saranat voitelun tarpeessa kitistä ja natista, mutta ne ovat kunnostettavissa. On ensin tärkeää tuntea ja sisäistää sana minä.   Vasta sen jälkeen voi tunnistaa sanan Sinä, mutta kaikkein tärkeintä on omaksua ja käyttää sanaa ME.  Tiukimmissa, turnauskestävyyttä vaativissa  paikoissa jopa me vastaan muu maailma toimii.

Nobelisti Gabriel Garcia Marquez on osuvasti todennut: Kauneinta elämässä on olla yhdessä yksin ja Mark Twain puolestaan: Kokeaksesi ilon Sinulla on oltava joku, jonka kanssa jakaa ilosi. Näin on!


Tähtisilmä, nti Elohopea ja Keijutyttö: jatkakaa entiseen hyvään malliin lukiossa, koulussa ja päiväkodissa.  Tarinaniskijä: munaks' ja menoks' ja reppu selkään. 
Olkoon alkava koulutaipaleesi sopivasti haasteita tarjoava, pitkä ja mielenkiintoinen. 
Pikku-Ite: jännittäviä ja seikkailurikkaita  hetkiä metsäeskarissa! Olemme varmoja siitä, että olet tehnyt hyvän valinnan.
Amigo, ensinnäkin kiitos! Pieni mutta tässä yhteydessä suuri sana. Haluamme myös toivottaa Sinulle isosti onnea matkaan abi-vuodellesi. Kun teet parhaasi, se riittää! Kaikille teille mainiota kesänjatkoa ja sitten rinta rottingilla kohti uusia haasteita ja seikkailuja! Viihtyisää iltapäivää! 


Todeksi elettynä, siitä kiitollisena & onnellisena:
4 kommenttia:

 1. Olipa mainio puhe perhepäivällisillä <3 Kyllä tuosta tueta ja kannustuksesta seuraavaan kouluvuoteen lähtee ilomielin, tosin niitä kiviä voi olla, mutta ei niitä kannata etukäteen murehtia. Ei eletä huomisessa, vaan tässä päivässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mai; tässä ja nyt mennään, sitkut ja mutkut ovat vaihtuneet malliksi nytku:)

   Jos tulee kivi vastaan onhan meillä aina plakkarissa kanki. Hyvää alkanutta viikkoa Sinulle!

   Poista
 2. Tosi herkkä ja ihana puhe! Erityisesti tykkäsin tuosta ovivertauksesta. Nyttemmin ovi jo narisee meilläkin vanhuuttaan lähes 30 vuoden jälkeen, mutta toimii :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Cara ja hauska kuulla toimivuudesta:) Onhan sitä tullut joskus jopa lukkosepän puhelinnumeroa kaiveltua, mutta kuitenkin päädytty saranoiden voiteluun tahi kynnyksen höyläämiseen...
  Huumorillakin pääsee pitkälle, vaikkei kaikki heti nauratakaan, niin saattaapi itkukin muttua perhevitsiksi ajan patinoimana. Jatketaan siis harjoituksia:)

  VastaaPoista