sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Elokuun taitteessa...


 luonnon ollessa rehevimmillään vailla ainokaistakaan merkkiä syksyn tulosta...

Pulleroisia palleroisiaNeiti kesäheinäsiä


 
Kedon niittykukkasia:


Mesiangervoisia


Pimpuloita pampuloita


Ukonputken pötkäleitä


Jok ainut kesä minut valtaa vastustamatta
halu olla mehiläinen.
Niityltä niitylle minä lentäisin hoilaten,
hoippuen, hyräillen
ja jäisin kukkaan aina kunnes olisin uuvuksissa
ja tuuli kumppanini hyväilisi otsaani
kunnes tulisi se yksi
johon jäisin iäksi.

Tommy TabermannSur-rur:

10 kommenttia:

 1. Ihana runo! Nyt on kesä parhaimmillaan, kaikki on kaunista. Luonnon kukkaniityt loistavat herkemmin kuin mitkään viljellyt kasvit.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Cara! Kaunista on ympärillä ja jotenkin tämän kesän "löydös" ovat nuo kukkaniityt ja loisatavat tienvarret. Ovatko ne nyt erityisen runsaat vai ovatko omat silmät niille tarkemmin avautuneet, tiedä häntä. Mukavia muistojakin tuovat, kuinka pentuna kahlattiin niityillä kukkakimppuja kokoamassa. Se tunnelma ja tuoksu ovat ikiaikaiset:)

  VastaaPoista
 3. Sur rur ja terveiset helteisestä kukkaissaaresta. Kaikki nuo kukat kasvaa myös siellä ja kimalaisia, perhosia ja kaikenmaailman hyöteisiä pörisee hurjat määrät, tarhureiden kiemurrellessa piiloon, kun kuljeskelen kukkien luona, välillä kastellen ja sitten ruohonleikkurilla nurin pöristen. Meillä on sellainen niitty ja nyt viimeisiä kukkijoita, ketoneilikoita säästelen, no tietysti apilaakin. Voi mikä ihanuus Tommyn runo, ah <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mai, Sinä Kukkaistyttö ja Saaren sankaritar! Näen Sinut sieluni silmin tiukka ja tarmokas ilme kasvoillasi ajaa pöristelemässä perhosia ja öttisiä samalla bongaillen:)
   Jep; vaikken varsinaisesti olekaan Tabermannin ihailija, niin jotkut hänen runonsa - kuten tämä - menevät suoraan ihon alle...

   Poista
 4. Niin upeita kesäkukkia ja kaunis runo!!♥ Aurinkoista kesäiltaa sinne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Päden paja! Kesän kinkkisistä keleistä luonto on selkeästi pitänyt ja se näkyy kasvustojen runsaudessa. Mainiota alkanutta viikkoa Sinulle ja myötätuulta kivan näköiselle ja raikkaalle blogillesi:)

   Poista
 5. Kauniita kuvia. Mukavaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Katriina, välitän mieluisat terveisesi kuvaajalle eli kanssakulkijalle! Nautitaan täysillä loppukesän hetkistä: oivallista sekä iloista suvenjatketta myös Sinulle:)

  VastaaPoista
 7. Tabermannin runossa on sisältöä, ikuisuutta 🌹Elinvoimaa.

  Ukonputken pötkäleistä on mahtavan upeat kuvat. Ou jee 😀 Minäkin nautin joka kesä täysillä tienvarsikukkasista ja lapsuusmuistoja niistä minullekin avautuu. Just julkaisin toissaviikolla ottamiani kuvia kehä ykkösen kaistojen välisistä kukkijoista 🌺 Käypä nuuhkimassa kun ennätät.

  VastaaPoista
 8. Kiitos Rita A; Jotkut Tabermannit osuvat ja uppoavat! Nuo ukonputket olivat yli kaksimetrisiä jermuja. Jep täältä pyyhälletään vauhdilla tutkimaan, mitä kaunista kaistojen väliltä löytyi:)

  VastaaPoista