perjantai 5. helmikuuta 2016

Kekkereitä, konserttia & kaunoluistelua...


siis vikkelää viikkoa mennään. Keskiviikkona kukkapuskin  ja kuohuvin lähestyimme kolmatta meistä "Wanhoista Konnoista" pyöreiden vuosien merkeissä ynnä vietimme mainion sekä nostalgisen että tulevaisuuteen suuntautuvan keskustelu- ja mietintätuokion, joka piti sisällään runsaasti iloa ja naurua, mutta myös vakavuutta ja haikeutta. Totesimme , että elämä on ottanut ja elämä on antanut: aina positiivisen päivänsankarin sanoin:" Hassua, hassua, elämä on hassua!" M.O.T.

Elisehtoona vuorossa oli kulttuuriosio. Vanhan jazzin kaartiin kuuluvina ponnahdimme uudemmille urille, kun lavalle astui Timo Lassy Band with Joyce Elaine Yuille.


"Kotimaisen jazzin tähtisikermä Timo Lassy Band yhdistää Sellosalissa voimansa amerikkalaislaulaja Joyce Elaine Yuillen kanssa. Luvassa on tuhti soul-sävyinen jazztapaus ja karismaattisen Joyce Elaine Yuillen odotettu paluu Suomeen aiempien sensaatiomaisten esiintymisensä jälkeen.
Saksofonisti Timo Lassy on kotimaisen jazzin valovoimaisimpia ja kansainvälisesti arvostetuimpia artisteja.
Neljä studioalbumia yhtyeineen julkaissut Lassy tunnetaan juurevasta jazzistaan, jota lavalla tulkitsee kiinteäksi yksiköksi kattavan keikkailun myötä hioutunut Timo Lassy Band.
Bändin riveissä esiintyvät Lassyn ohella wurlitzer-pianoa soittava Georgios Kontrafouris, basisti Antti Lötjönen, rumpali Ville Pynssi ja lyömäsoittaja Abdissa Assefa – kukin suomijazzin kysyttyjä luottonimiä.

Amerikkalaislaulaja Joyce Elaine Yuille on kokenut ja karismaattinen esiintyjä, joka löytää suomalaisvoimista luontevan pohjan vahvalle ilmaisulleen. Yuillen jazzlaulun peruselementit ovat juurtuneet syvälle genren historiaan ja hänen omaan taustaansa rikkaasta musiikkiperinteestään tunnetussa New Yorkin Spanish Harlemissa. Yuillen laulussa kuuluvat musiikin luontevuus, ilmaisun ilo ja sisäsyntyisyys. Timo Lassy Band sai osakseen merkittävää kansainvälistä huomiota viime vuoden lopulla, kun arvostettu brittimedia The Sunday Times valitsi saksofonistin uusimman levyn Love Bullet vuoden parhaiden jazzlevyjen joukkoon. Love Bullet oli nostettu yhdeksi vuoden 2015 top10-jazzjulkaisuista. Viime vuonna Lassy esiintyi ensi kertaa Isossa-Britanniassa oman yhtyeensä kanssa Brecon Jazz.  Joyce Elaine Yuille (laulu) Timo Lassy (saksofoni), Georgios Kontrafouris (wurlitzer-piano), Antti Lötjönen (basso), Ville Pynssi (rummut), Abdissa Assefa (lyömäsoittimet)" (Sellosali Kevät 2016)

Salissa oli katto korkealla, Lassy ja saksofoni olivat niin yhtä, kuin mies ja soitin vain voivat. Lassyn saksofonin & Yuillen kilpalaulannanomaisessa revittelyssä oli mieletön intensiteetti,
jonka muutamaa paikkaa vajaa täysi katsomo palkitsi railakkain suosionosoituksin. Loistava bändi, upea kokonaisuus, josta hyvinkin muutamaksi päiväksi riittää rytmiä vereen näin maallikollekin....

Huomenissa sitten sujahdamma sporttiosastolle, kun Juniorimurmelitrion vanhin, Nti Elohopea 7-v. ryhmänsa kanssa kilpailee  Jäähallissa muodostelmaluistelun Tulokkaat-osiossa. Kaksi hopeaa on joukkueella syyskaudelta plakkarissa, peukut pystyssä siis paikalle jännäämään kuinka joukkueen nyt käy!!

Villis tervetuloa, ilahdutit mukaantulollasi näille poluille! Kaikille hyvää Runebergin päivää tortuilla tai ilman sekä viikonloppua:)


Elämä on hauskaa & hassua:

4 kommenttia:

 1. Mukavaa viikonloppua, tortut lämmittävät massussa mukavasti. Tänään jännitetään kuka ehdokkaista saa Runeberg-palkinnon. On se elämä jännää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makoisat tortut masussa kelpaa ootella palkinnon julkistamista. Ja juu on tämä elämä aika jännä ja nasta juttu, etenkin kun se aina väleen aurinkoisesti hymyilee... Liukasta laskiaista & muhkeita pullia:)

   Poista
 2. Joskus sattuu ja tapahtuu enemmän kuin toisinaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outo ilmiö tuo kumuloituminen kaikkiansa: väleen hissukssiin ja pienimuotoisemmin ja sitten niin, että hippulat vinkuvat. Kelpo viikonloppua Sinulle:)

   Poista