maanantai 5. tammikuuta 2015

Los Reyes Magos de Oriente - Itämaan tietäjät...

Loppiainen on täkäläisittäin mertkittävä ja etenkin pikkuväen odottama tapahtuma, sillä perinteisesti jouluna lapsoset saavat pehmeät ja ei niin kiinostavat pakettinsa ja vasta tänään tulevat ne innolla odotetut, mieluisammat lelulahjat Itämaan tietäjien myötä.



Jotta kaikki lapset  varmasti saisivat lahjansa näinä taloudellisesti saaria vahvasti piinaavina huonoina aikoina, ovat Caritas ja Cruz Roja urkakoineet olan takaa, samoin monet liikeyritykset ja yhdistykset ovat solidaarisuuden , joka on täällä edelleenkin erittäin suuressa arvossaan, nimissä olleet vahvasti mukana tavoitteeseen pääsemisessä. Omalta osaltamme sujautimme antimme keräyslippaaseen.


Perinteisesti  Itämaan tietäjät ovat käyttäneet menopeleinään kameleita, mutta Animalia on puuttunut  niiden elinolosuhteisiin. Policia Local de Santa Cruz pysäytti  15 dromedaarin epäasialliseen merikuljetuksen  Lanzarotelta Teneriffalle; täällä niitä oli tarkoitus käyttää erilaisiin kulkueisiin. (El Dia 4.1.2015) Ja vallan mallikkaasti pari vuotta sitten tietäjät köröttelivät menemään iloisenkeltaisella Loro Parquen  junalla eikä tahtia haitannut tahi tehnyt tiukkaakaan. Myös helikopterilla saapuvista tietäjistä näkyi lehdessä kuvia.

Kulkuneuvosta niin väliä, mutta kaikille lapsosille odotuksen täyttymistä ja iloista iltaa koko sydämestään

toivoopi:
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti