perjantai 23. tammikuuta 2015

Kyllä peli paranee, jos peppu kestää...
Oli edesmenneellä appiukollani tapana tokaista. Mutta varsinaisesti ahteriosastosta tässä ei taida olla kyse, sillä vaikka leveyttä totuuden nimissä piisaa, niin fyllit kyllä vielä uupuvat...
Kun ei tuota isoa lamppua näy valoa taivaalle tuomassa,vaan  Los Hermanoksen, jossa btw. serveerataan edelleen kaupungin ylivoimaisesti parhaat carajillot,  iki-iloisen tyttösen mukaan: "El sol es de vacaciones" elikkä aurinko on lomalla, kas tässä:No, tuossa aamusella”respassa” ollessa nyttemmin jo talonkin rimpuilevan wlanin tultua käyttökuntoon ja Mummon + ukkojen tyytyväisinä kökkiessä tablettiensa ja läppäreidensä kimpussa; ukot tietty mukavasti soffalla röhnöttäen ja Mummo roikkuen kovalla tuolilla lasipöydän äärellä voimatta siirrellä  kiinnijuntattuja tekokukka-asetelmapurkkeja niin sitten mihinkään ergonomisempaan suuntaan, tulla pöllähti sisään kaveri mukanaan erityinen tieto: ”El SOL ”!!!

Kaikki koneet paukkasivat oitis kiinni, yksi ukko kohti Martianezin merivesialtaita vaimokultansa hätäisesti ja vastaansanomattomasti patistamana, Mummo pinkoo kärppänä  viisi kerrosta rappusia läppäri kainalossa piuhat perässä roikkuen ylös välittämään ilouutisen  Ken Folletin ”Taivaan pilareita” lukemassa, lue tylsistyneessä puolikoomassa, mitä ei suinkaan Folletin aiheuttamaksi tilaksi ole luettava,  olevalle Vaarille, joka ripeästi hetimiten kiskomaan housuja  kinttuihinsa ynnä  solmimaan oransseja  lenkkarinnauhojaan , kolmannen ukon puolestaan  yhytimme shortseissaan  vastaantulevana omalta lenkiltään.

Jippii: sillä Playa Jardinin rannan kaupunginpuoleiseen päähän ennättäydyimme, ehdimme riisua fliissit ja topat ja jo haaveilla Freddinon rommirusinoista ja muista herkkujäätelöistä  Charcon puiston penkillä istuen lusikoitaviksi. Totuuden nimissä pääsimme tältä tunnin pikataipaleelta kuitenkin kuivina kämpille,  tietty ilman jädeherkkuja, mutta not bad…

Elikkä tasan tarkkaan ja erittäin kliseisesti, tosi on, että pieniä ovat silakat suolakaloiksi ja pieniä ovat näin pitkään jatkuneilla sadekeleillä hullun turistin/talvehtijan ilot, mutta myös:  jotta tällä turneella pienetkin paisteet ratkaisevat ja nopeat konkreettisesti nokkivat hitaat!

Vilisteleviä viikonhäntiä:

  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti