keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Jardin Botanico & muuta mukavaa...Tämäkin  tuli vastaan

  kun eilisaamuna astuimme klo 10.00 ensimmäisinä virkkuina vierailijoina  sisään tänne:
Jos Jardin Botanico  kaksi vuotta sitten tyystin sateettoman talven jäljiltä jäikin surullisena, kuivankäppyräisenä, rahisevana ja henkitoreissaan kipristelemään, niin nyt meidät toivotti tervetulleiksi ja sulki syliinsä vehmas, viheriöivä, happirikas ja puuhakkaiden kastelijoiden käsissä äärest'  hyvinvoipa kasvitieteellinen puutarha. Itse asianosaisille puheenvuoro:Loppuhuipennokseksi  kuin pisteenä i:n päälle seisoimme joutsenkaulaisina kurkotellen ylös puunoksalle tapittamassa ja kuuntelemassa satakielen, ainutkertaista yksityiskonserttia: muchas gracias ruiseñor!! Luonto ja sen ilmiöt ovat suurenmoinen lahja ihmiskunnalle!!

La Pazin näköalanpaikan ja perinteisesti aina samassa tascassa sipaistujen virvokkeiden virkistäminä töpsöttelimme terhakkaina  toistasataa porrasta alas keskustaan  kolmetuntiselta turneelta kämpille - kerrankin -  säädyllisessä puolipilvisessä säätilassa. Mainio aamupäivä!

Lopuksi uunituore, riemukas tieto: sähkömestari, suuresti odotettu & kaivattu Nicholas on piakkoin tulossa vaihtamaan lämminvesiboilerimme, jonka annilla niukasti olemme hänen oivasti onnistuneen "ohitusoperaationsa" jälkeen reilun viikon verran kyllä onnistuneet suihkuttaa lirittelemään, mutta siinä se lämmin vesi sitten on about ollutkin, ei siis enää aamujännityksiä tuostakaan....

Hyvänmielenhyrnässä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti