tiistai 31. joulukuuta 2013

Valoja taivaalle...

riemuitsevat kohtsiltään taas Juniorimurmelit ja niitä rakettipaukkoloita ym. hömpötyksiä  kun taas ulkoavaruuteen roppa- ja eurokaupalla  singotaan, voisi valoa noin laajemminkin aatelleen toivoa maailmaan ja ihmismieleen...

Fuertenreissun antikin on kiteytynyt sikälis, että tämän tuuhean, savisen kelin aikana olemme huomanneet, mikä suuri, positiivinen  merkitys kaikella saamallamme auringonpaisteella ja valolla, niistä tuulentuiverruksista huolimatta, on ollut ja on edelleen vireystasoomme samoin kuin jokapäiväisillä tossujen toisen eteen asetteluilla fyysiseen kuntoomme sekä maantieteellisellä ja kulttuurisella välimatkalla, joka antoi kelpo perspektiiviä tähän mielen miltei mustaksi painaneeseen kaaottiseen, visuaalisesti  epäesteettiseen ympäristöön. Bueno!

Kulunueen vuoden inventaari kaikkinensa ihan  henkilökohtaisella tasolla ympäristössä vallinneesta kodinomaisuuden häivyttäneestä, sielua ja sydäntäkin rasittaneesta remppa- ja pihankaivuurevohkasta huolimatta jää -no doubt - reippaasti positiivisen puolelle, kiitos Vaarin terveydentilaan kohdistuneen mainiosti onnistuneen reparaatiotoimenpiteen. Syvää kiitollisuutta, tyytyväisyyttä  ja onnellisuutta tunnen siitä, että Perhekuntamme on voinut kelvollisesti ja säästynyt elämää suuremmilta draamoilta!

Tulevaan vuoteen talsin vienosti varovaisin varpain, mutta samalla tomerasti avoimin & uteliain  mielin, tällä kertaa konkreettisesti sarjasta: "Eteenpäin sanoi Mummo mutavellissä". Jänskättääkin, mutta toivon yhä  voivani oppia uusia asioita, törmätä tupsahtaa  mielenkiintoisiin, yllättäviin kokemuksiin, ihmisiin ja tilanteisiin sekä kasvaa persoonana edelleen kohti omaa täyttä mittaani, jonniinsortin kelvollinen ja riittävä tavoite ja lupaus kaiketi tämäkin...

Kaikille näiden raapustelujen lukijoille ja pähkäilyjen jakajille, teille  Kanssakulkijoille & Ystävilleni:
Lämmin ja vilpitön  kiitos  mielenkiinnostanne  ynnä  mukanaolostanne; matkamme jatkukoon edelleen rattoisissa merkeissä!

 Säilyköön sekä  myötätuntomme niitä kohtaan, jotka sen ansaitsevat että jämäkkyytemme pitää kiinni asioista, jotka ovat meille tärkeitä  ja kykymme  puolustaa niitä. Pidetään  hyvää  huolta kaikista läheisistämme ja itsestämme, yritetään olla  kokonaisvaltaisesti läsnä tässä ja nyt kaikissa puuhissamme ja pyrkimyksissämme sekä ennen kaikkea eletään,  hauskanpitoa silti  unohtamati,  Ihmisiksi isolla I:llä!

Vaarin levylautaselta: 

www.youtube.com/watch?v=E2VCwBzGdPM

Happy New Year / Prosperous Año Nuevo / Mainiota & Vallatonta Uutta Vuotta 2014:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti