sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Rainbow-viikkoa & Noche en Blancoa...

on vietetty kuluneina päivinä varsin kauniissa kelissä. Läntisillä saarillahan on tullut vettä sitten senkin edestä ja uutiskuvat eivät juuri ole kuin kumisaapaskauppiaita  naurattaneet.

Eilen oli jo aamusta pääkatu Ntra Sra del Carmen puomein suljettu, paikalla parkkeerasivat ja päivystivät: Policia Local, Bombaderos eli palo- ja pelastuslaitos sekä ambulanssi, siis  hela hoito, mutta hallitun rauhaisaa oli juhlinta. Molemmissa päissä ilahduttivat pienokaisia jättimäiset pomppulinnat kasvomaalauspisteineen, joihin ajoittain syntyi pitkät jonot innokkaita kaunistautujia, seikka, jonka vuoksi jätin tällä kertaa perhoskuvat - niin veikeät kuin ne olisivat olleetkin - pois nasuvärkistä. Oli pömpöösia rumpusoittokuntaa, kitaristia ja muuta musisointia. Muutamia high-heel "kaunottariakin" huojui korkeuksissaan kahdehdittavan upeasti meikattuina ja tälläytyneinä.

Selvyyden vuoksi: tässä EI poseeraa hauskahattuinen Vaari:

Harjalintu upupa antoi uuden mahdollisuuden ja nyt oli valmius huippuluokkaa: Vaari kärppänä liikkeellä,  kamera käden ulottuvilla  ja  laukaisin herkässä:
  Johtuneeko sitten parin männä talven vietosta PdlC:ssa vaiko luultua suuremmasta ja syvemmästä remonttihässäkän aiheuttamasta stressistä ja uupumuksesta, ollaan jotenkin koettu nyt olevamme jonkun toisen matkalla ja on ollut vaikea asettua ja rauhoittua  puhtaasti lomaturistin rooliin vaikkakin kaikki ulkoiset olosuhteet aurinkoa ja säätilaa myöten ovat moitteettomassa reilassa? Tätä ihmettelemme ja kummastelemme vaan analysointi ei ota onnistuakseen, joten jätämme sen sikseen. Puolimatkan krouvissa mennä körötellään tänään ja tästä on hyvä jatkaa harjoituksia.

Niin tai näin, sateenkaaren tällä tai tuolla puolen, varmaa on, että sen päässä on aarre!

Etsimässä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti