sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Few small new things...

pikkuruisia havaintopipanoita: aamusella radiota kuunnellessa tuli letkeiden lattarikappaleiden väliin selkeää unettavaa, ortodoksista  rentoutusmusaa hetkosen ja perään uutisklippi. Ja musaa ja toinen uutispätkä jnpp. Ensiaatokseksi pälähti: onpas kornia kerrakseen, mutta tarkemmin kuunneltuani totesin, not bad at all. Pieninä palasina, asia kerrallaan. Jospas meilläkin tulisi tuutista vaikka siivut "Sinisestä  Unesta" ja perään tomerat taloudet  Kataiselta, "joka ilta kun lamppu sammuu" ja perään Jutta U:n kipakat kommentit....

Tässä aikani ihmeteltyä parista palmusta noin metrin verran rungon yläosasta roikkuvia 20-30 cm:n mittaisia tratinomaiseen suukappaleeseen päättyviä putkenpötkylöitä, jotka eivät mitenkään luontevasti ymppäytyneet esim. kastelulisukkeiksi,en enää hillinnyt hurjaa luontoani enkä tiedonjyvän hankintahaluani, vaan  otin ja utelin niiden funktiota hotellin  henkilökunnalta ja kappas:  niistä syötetään kasvua lisääviä ravinteita suoraan rungon kuoren  ja nilan väliin. Konstit on monet.



Jos joku kaksimielisempi rontti  ylemmästä kuvasta saa levottomia miellejohteita, se on puhtaasti lukijan omaa aivovirtaa, kirjoittajan pointti on ainoastaan & yksinomaan kasvitieteellinen.


 Pasaatituuliin puskemaan:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti