sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Ihanan ikävästi ikäiseltään...

Klo 09.15 / 18,4 / 66% pilvenlonkaa taivaanrannalla, ei liiku niin lehväkään, ukkosta kiehnää.

kaikki nämä immeisen eri sellaiset: kronologinen, biologinen, sosiaalinen, persoonaallinen ja subjektiivinen  olivat kelvollisesti linjassa ja  ruodussa, kun 01.00 rävähdin syvästä  unesta pystyyn, sydän sykkyrällä rytmisten, voimaperäisten iskulauseiden kaikuessa tivaten Vaarilta: "Mikä marssi nyt on??"

 Kahdesti nimittäin  on -ihan tahtomattaan ja ilman varsinaista aatteen paloa - tullut osallistutuksi mielenosoituksiin ja äänekkäisiin sellaisiin: ensinnä Kyproksen Larnacassa, jolloin vilpitön meininki oli suoritua Fruit Marketilta nyssäköiden kera hotellille, mikä temppu  onnistui vain sekoittautumalla Yhdistyneen Kyproksen-puolesta  marssirivistöön. Toinen tapaus Helsingin Aleksilla matkatoimistoon pyrkiessä kadun ylitys vaati mukanaoloa teemalla: Lakkauttakaa opiskelijoiden etuuksien leikkaukset! Tämäkin ilman tulta & tappuraa. Silti kaikkea hyvää opiskelijoille, toivon minä!

No, Karnevaaleista on kulunut pari hiljaista viikonloppua toipuessa nuorisollakin, mutta nyt otettiin vahinko takaisin ja tuollaiset satakunta tulevaisuuden toivoa railakkaasti irroitteli kävelykadullamme aina aamu seitsemään... "Oi kultainen nuoruus" hyräilin urvahtaneena kahvikuppi näppilöissä täristen; kaihoisaa nostalgiaa vaan ei  kummoistakaan ärtymystä. Vaari kyllä ilkikurisesti kehoitti kietomaan kiehtovan ruutufliissiaamarin helmat tiukasti ympärille ja hilppaisemaan alas sekaan riekkumaan; olisikos tuolloin  lakooninen lausahdus kuulunut: minä olin, mitä te nyt olette, ja teistä tulee, mikä minä nyt olen? En olisi hennonnut, liikaa suurta draamaa moisessa tympeässä tylyydessä.

No, anyhow, sen  tuo teki, jotta ainoa voimanponnistus ja tavoite tänään tulee olemaan kirkuvankeltaiselle, silmätsikkurallakin havaittavissa olevalle  postipömpelille suoriutuminen, jotta saadaan keskimmäisen Pikkumurmelin tärkeä, yhdistetty nimppari- ja synttärikortti ajoissa par avioniin.

It's my life:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti