lauantai 23. maaliskuuta 2013

Dia Mundial del Aqua ...

klo 13.46 /20,5 / 53% puhdas kuin pulmunen on taivas.

Kansainvälistä Veden Päivää vietettiin tänään Charcon-aukiolla järjestäjinä Kaupunginhallitus ja Espanjan Punainen risti klo 10 - 14.00.  Ohjelmassa oli kojuja tietoiskuineen, brosyyreineen, lapsille piirustusnurkkaus ja luotujen töiden näyttely sekä nuorille työpaja, jossa kumihanskat kädessa, kertakäyttöinen labratakki päällä ja hiukset suojattuina myssyllä kipaistiin hakemaan suihkulähteestä vettä ja sitten kojulle testaamaan. Asiallinen ja globaalistikin tärkeä ja ajankohtainen tapahtuma!

Lukuja: PdlC:n keskimääräinen päivittäiskäyttö on 250 l/nuppi = neljä olympia-altaallista juomakelpoista vettä,  kun OMS:n /La Oraganization Mundial de la salud, suositus on 100 l. Täkäläinen käyttö jakautuu seuraavasti: 42% maanviljelys ja -talous, 35,9 urbaani, 11 turistit, 4,2 teollisuus ja 6,9 muu.

Vaihdoimme mielenkiintoisen kotvasen ajatuksia Cruz Rojan englanninkielentaitoisen edustajan kanssa; kerrassaan intressanttia ja innostavaa!

Tämä vesipatsas  on kotoisin suodattimen kautta suoraan merestä, jonne se myös palautuu:


Itse olen jo reippaasti  toistakymmentä vuotta sitten onnistunut huvittamaan ja säälivästi hymyilyttämään ympäristöni toteamuksellani, jotta viimeinen maailmansota tullaan käymään , ei suinkaan öljystä vaan puhtaasta vedestä, nähtäväksi jää...

Vesi vanhin voitehista:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti