sunnuntai 2. elokuuta 2020

Iloisesti alkoi elokuu...


Heinäkuu loppui kiukuttavaan Windows-päivitykseen, joka sai paitsi masiinan epäjärjestykseen, meidät kaksi pahemman kerran tilttiin ja verenpaineet kilpailukykyisiin lukemiin - arghh!! Joten aikamme turhaan ja yhä turhautuneempina puhistuamme,  ei auttanut kuin yhteys takuuvarmaan toimijaan  J:nTeknTukeen; eikö tälläkään kertaa suotta:)

Sovittiin treffit lauantaille, kun niin somasti sattui, että ovat täälläpäin Amigon Vierelläkulkijan vanhempien luona sekä rippi- että 50-vuotisjuhlissa.  Kanssakulkija vietti aamupäivän perinteisissa ampumakisoissa ja meikätyttö lenkkeillen sekä omiaan touhuten.
Kuinka ollakaan tapaamisen ja nuorten noutomme ajoituttua myöhäisiltapäivälle,
tuli kutsu samalla pysähtyä juhlatalossa nauttimaan rippiäiskahvit.
Kyllä vaan oli nuori mies komia ja iloinen näky juhlavaatteissaan ja yksi etappi takanapäin. Eikä ollut miehen ikään tullut Isänsäkään vielä ehtinyt pahemmin  rupsahtaa:)

Meille oli suuri ilo vaihteeksi  musta-valko teemaisten tapahtumajatkumon jälkeen saada osallistua  ilon juhlaan! Ja kuulla tiukat, nostalgiaa nostattaneet kotiintuloaikaneuvottelut, jotka käytiin kypärä kädessä ja ajeluvaatteet vaihdettuina rippilapsen ja vanhempien välillä. Onnistuneet sellaiset, sillä juhlan kunniaksi rapsahti tunti lisäaikaa. Roppakaupalla iloista puheensorinaa, naurua ja elämisen riemua kera lämpimin halauksin, joten lämmin kiitoksemme Isäntäväelle riemukkaasta iltapäivästä!
Vielä jaksoi Amigo illansuussa laittaa tietokoneen laulamaan ja lukea sille kiukuttelusta kipakat madonluvut. Tiedämme olevamme varsin onnekkaita,
kun meillä kaiken muun hyvän lisäksi on back uppina tällainen vankkumaton tuki, jota suuresti arvostamme emmekä suinkaan pidä sitä itsestäänselvyytenä. Kanssakulkija kyyditsi sitten pitkästä päivästä nuupuneet, mutta iloiset ja tyytyväiset nuoret ovelta-ovelle malliin kotiinsa nelijalkaisten ystäviensä Nelman ja Sulon luokse.

Aina joskus elämä tarjoaa iloisia yllätyksiä, jotka lämmittävät sydäntä ja sielua, ravistelevat pölyt pois sekä  asettavat arjen pienet harmit omiin olemattomiin mittasuhteisiinsa ja perspektiiviinsä...

Näistä ilonpisarain poiminnoista on hyvä jatkaa kohti elokuun leppeän usvaisia aamuja ja kuutamoöitä sekä tulevaa lomasta luonnon helmassa.

Hyvän mielen hyrinässä:

10 kommenttia:

 1. Ihanan valoisa postaus. Tuntuu, että tänä kesänä on osannut iloita pienistäkin jutuista ja erityisesti tuttujen kohtaamisesta ihan eri tavalla kuin aiemmin. Itse odotan innolla erään ystäväni tapaamista tulevalla viikolla, koska emme ole rohjenneet tavata moneen kuukauteen. - Kauniita liljoja. Lilja on yksi suosikkikukistani. Tänä kesänä eivät ole liljakukotkaan mellastaneet. - Kauniita elokuun päiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli A! Totta: aiemmin itsestään selvinä pitämämme kohtaamiset ovat saaneet vallan uudet mittasuhteet kuluneen kevään mittaan ja edelleenkin harvinaisina, mutta sitä lämpimämpiä, antoisempia, nautinnollisempia ja arvokkaampia ne ovat olleet ja ovat. Toivotankin teille lämminhenkistä ja voimaannuttavaa tapaamista!

   Komeita liljoja siellä ja liljoja täällä, mutta mikä ihme on liljakukko??

   Poista
 2. Tietotekniikan kanssa täälläkin ollut ongelmia, ja siihen liittyen - jostain kumman syystä en ole saanut kommenttia pistetyksi ipadillä sinun blogiisi enkä Jokelle, vaikka muuten olen saanut kommentoitua. Error vaan hypähti ruudulle ja sanailuni haihtuivat pilviin. Nyt pitäisi olla ne huolet takanapäin. (Koputa puuta.)

  Lämminhenkisiä kohtaamisia rupsahtamattomien sukulaistenne kanssa. Ilo ja kiintymys ihan ryöpsähtävät lukijan syliin ja sulostuttavat ilmaa. Olkoon elokuu ihanaa ihanampi, rakkaita ihmisiä ja toimivaa tietotekniikkaa tulvillaan.

  (Ja hitto soikoon jos tämä kommentti häviää... Katsotaan miten käypi...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rita A ja hauskaa, nähdä kädenjälkeäsi tällä alustalla!! Myötätuntoisena olen seurannut kipristelyäsi iPodin ja huollossa olevan tietskarin tiimoilta. Hittoon errorit sun muut riesat ja koputellaan puuta molemmin puolin.

   Jep: hauskaa ja elämäniloista porukkaa, joten kyllä oli sydäntälämmittävä iltapäivä, josta jäi tervetullut hyvän mielen hyrinä päälle.

   Sitä samaa toivotan Sinulle ynnä mukavia tunnelmia kohti työn alkua ja hyvää starttia heat heiluen opetustyöllesi:)

   Poista
 3. Liljakukko on oranssin värinen iloisen energinen ötökkä, joka rakastaa Liljojen syömistä. Munii toukkansa Liljojen lehdille ja nekin syövät lehtiä. Jos näkyy yksikin liljakukko, kaikki liljat ovat vaaravyöhykkeellä.

  Onneksi mieheni on nörtti, joten minulla on tietotukihenkilö omasta takaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai, suurkiitos Sinulle & Nörtille tästä tietoiskusta! Onpa korean näköinen ötökkä tuo kukkoilija.
   Ja yleiskiitos kaikista nörteistä lähellämme, niin Siipoista kuin Pojanpojistakin.

   Kaunista alkanutta elokuutaa ja tunnelmallisia pimeneviä iltoja Sinulle:)

   Poista
 4. Tietotekniikkaa tökkii kyllä usein. Hyvin mukava postaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokke, kiitos lohdullisista sanoistasi ja mieltä lämmittäneestä kommentistasi:)

   Poista
 5. Mukava kuulla, että saitte olla mukana iloisissa juhlissa ja että tekniset ongelmatkin saatiin ratkaistua! Ikäviä nuo jälkimmäiset. Nyt on ollut ilo tavata ihmisiä, vaikka alkaa jo mieleen hiipiä, että pitäisikö suurimpia ihmisjoukkoja alkaa pian jo vältellä... Riskiryhmäläinen kun olen itsekin. Aurinkoista mieltä sinulle tähän loppukesään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirjarakkautta! On ollut tosi mukavaa näin meidän riskiryhmäläisten karanteenikevään jälkeen tavata läheisiä ja tuttujakin kasvokkain, mutta kuten totesit, kyllä taitavat joukkotapahtumat jäädä edelleen väliin. Esikoisen 50-vuotispäivätkin lykätään tuonnemmaksi.

   Mutta lähdetään siitä, että se mikä ei ole takanapäin on edessäpäin. Kesä on ollut korea ja luonto vehmas sekä liki koko elokuu satoineen, usvaisine aamuineen ja kuutamoiltoineen edessä, joten valoisalla ja uteliaallakin mielellä menkäämme eteenpäin:)

   Poista