maanantai 30. heinäkuuta 2018

Perhepäivälliset / 50-v hääpäivä...



Hupsis; kuinkas sitten kävikään... Tuurilla, taidolla ja onnella sekä huumormielellä tähän lienee päädytty lukkoseppäin visiitit matkan varrella niukasti välttäen:)

Ote puheesta:
Siispä tervetuloa ja kiitos siitä, että olette täällä tänään. Olette meille rakkaita ja tärkeitä!

Näin 50-vuotishääpäivän merkeissä toteamme, ettei meillä ole teille mitään yleispäteviä neuvoja jaettavaksi, eikä liioin haluakaan siihen.  Mutta muutamia huomioita matkan varrelta:

-  Elämä on tässä ja nyt. Tänään on avain eiliseen ja eväät huomiseen.
-  Jokainen meistä elää omassa, itse luomassaan todellisuudessa, joten puhukaa, puhukaa ja vielä kerran puhukaa keskenänne.  Ja kuunnelkaa.
-  Viljelkää ja vaalikaa huumorin kukkaa ja poimikaa  se silloinkin, 
kun elämä ei hymyile eikä juuri naurata. Huumori  keventää oloa ja antaa perspektiiviä.
-  Kolmanneksi: elämässä 1+1 = ehdottomasti enemmän kuin kaksi: jaettu suru on vain puolikas suru ja jaettu ilo moninkertaistuu. 
Jakakaa, jakakaa ja jakakaa. Onni ei tule etsimällä, se tulee elämällä…




Olemme tavattoman iloisia ja onnellisia siitä, että olette läsnä elämässämme.  Seikka, jota emme suinkaan pidä itsestäänselvyytenä vaan jota suuresti arvostamme, ja joka on tärkeä voimavara nyt, 
kun ne kuuluisat parhaat vuodet ovat väistämättä takanapäin, 
mutta ne haasteellisimmat ja hauskimmat edessä. 

Te kaikki: pitäkää huolta itsestänne ja toinen toisistanne!
Nti Elohopea ja Tarinaniskijä: jatkakaa samaan reippaaseen ja tulokselliseen mallin! Pikku-Ite, Sinulle ex-metsäeskarilaiselle:
onnea ja menestystä matkaan alkavalle koulutiellesi!  Amigolle  toivotamme mielenkiintoista ja kokemusrikasta palvelusaikaa sekä Tyttöystävälle mitä parhainta menestystä jatko-opinnoille!

Tässä ja nyt: eivät ne eletyt päivät vaan ne, jotka lämmöllä muistamme.  Kuluva päivä olkoon yksi niistä. Ja yhteinen matka käsi kädessä  jatkuu...  Ja Gabriela Ferrin tulkintana Grazie alla vita:


Elämälle kiitos:

10 kommenttia:

  1. Lämpimät onnittelut ja 50-kertainen hurraahuuto! (Sen huutelussa kestääkin hetki.) Hyviä ohjeita, kiitos kun jaoit ne myös meille, oman laumasi ulkopuolelle. Mitä parhaimpia ja hauskimpia tulevia vuosia teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurkiitos kannustavasta kommentistasi! Hyvin kantoivat huurraat tänne asti. Kauniita ja keveitä kesäpäiväin jatkoja myös Sinulle:)

      Poista
  2. ONNEA 50-vuotistaipaleelle ja jatkoon!

    Roska silmässä luin ohjeita. Tosia kaikki. Minusta tuo 1+1 on enemmän kuin 2 on niin hyvin sanottu. Johan toki matemaatikkona sen tiedän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Cara! Kun on Höperö & Hömppä- hihna päällä ei hätiä mitiä, mutta Romu & Rämän iskiessä...
      Mitä parhainta kesänjatkoa vilvoittavine aamuujuoksuineen Sinulle:)

      Poista
  3. Hurjasti onnea, olitte niin ihana pari - ja nuori <3 En ole blogannut vielä, mutta Matt Haigin teoksesta Kuinka aika pysäytetään nappasin tämän. Puhuu juurikin siitä että elämä on tässä ja nyt:

    "On vain nykyhetki. / Niinä hetkinä, jotka pakahtuvat elämästä, nykyhetki kestää ikuisesti, ja tiedän, että minulla on vielä monta nykyisyyttä elettävänäni."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis riitta k! Mainio sitaatti, ei tuon osuvammin ja toiveikkaammin asiaa voi ilmaista:)

      Poista
  4. Huima saavutus, paljon onnea teille! Ja kiitos kivasta blogistasi, jota tulee liian harvoin kommentoitua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Arja; yhteinen taival on ollut pitkä vaan ei pitkästyttävä!
      Ja kiitos: ihan samat sanat Sinulle! Pysytään kiintoisissa kirjoissa. Kauniita, iloisia kesäpäiviä sekä elokuun kuutamoita Sinulle:)

      Poista
  5. Rakas elämänkumppani on niitä elämän parhaita lahjoja. Paljon onnea ❤️Puolisoni ja minä tulossa perässä; jonain vuonna tulee olemaan 50 mittarissa, toivon - ja uskon 💗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kyllä vaan näin on! Pitkä yhteinen elämäntaival on merkittävä voimavara tässä kohtaa elämää. Toivon teille "perässähiihtäjille" juonikkaita ja antoisia yhteisiä vuosia:)

      Poista