maanantai 16. heinäkuuta 2018

Kuuskytlukulaisten nuorten "kokoontumisajot"...


sujuivat Itä-Hämeessä, kutsujan ja päivänsankarin uudessa kesäpaikassa lauantaina liki viidenkymmenen hengen voimin ikähaarukassa 3 kk - 90-vuotta kirjaimellisesti lämpöisissä ja valoisissa merkeissä puheiden pidon, musiikki- ja laulesitysten, tietokilpailujen, maukkaiden tarjoilujen sekä tanssin ja saunomisen merkeissä. Kuten kutsussa mainittiin, muistimme  paikalliseen perinnetapaan "pontevasti kehua läsnäolijat sekä tomerasti haukkua poissaolevat." Jälkimmäinen tosin unohtui kaiken riemukkaan remakoinnin keskellä,
kun  mm. Hurriganesien kannustava "Get on" Albert Järvisen kitaroimisineen notkutti niveliä taustalla:)  Tuli myös todeksi elettyä sananlasku: "Vanha ystävä on paras peili."
Arvoisa Isäntäväki! Oli suuri ilo saada osallistua kesäjuhliinne, joissa paitsi miljöö ja säätila olivat olivat tilaisuudelle mitä parhaimmat, myös tavattiin pitkästä aikaa  vanhoja, hyviä ystäviä, naurettiin, halattiin ja muisteltiin paljon, mutta mikä tärkeää luotiin yhdessä uusia positiivisia muistoja, jotka kantavat elämässä eteenpäin! Läheisyys lämmitti.

Kiitämme teitä lämpimästi suurenmoisista järjestelyistä ja hyvästä isännyydestä; muodostitette meille kaikille eilisestä tapahtuman mallia "once in a lifetime"! Välittänette ystävällisesti kiitoksemme ja halauksemme myös  kaikille ylöspanoon osallistuneille. Toivotamme  kaunista ja leppoisaa kesänjatkoa sekä mukavaa eloa ja oloa luonnonkauniissa niemessänne!
Jottei totuus tässä kesätapahtumien keskiössä ja elämän vuoristoradassa unhettuisi, on meillä sitten tulevana lauantaina vuorossa anopin hautajaiset, joiden jälkeen onkin  kuun vimppaviikonlopulla perinteisten perhepäivällisten vuoro tällä kertaa 50-vuotishääpäivämme merkeissä.

Elämä on ihmeellinen seikkailu...

Kyydissä mukana:

2 kommenttia:

 1. Seikkailuahan tämä elämä on, todella. Juhlat kulkevat ilosta suruun ja kaikkea siltä väliltä. Jo etukäteen isosti ONNEA kultahääpävällenne!!

  Ollaan parikymmentä vuotta jäljessä, mutta aloitimme reilusti yli komikymppisinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cara, lämmin kiitos onnitteluista! Pitkä taival yhteinen taival takana, joten kokemusperäisesti: kyllä se teiltä perässähiihtäjiltäkin vuosi vuodelta leppoisammin sujuu, ovat ikään kuin särmät tulleet hioituiksi:)

   Poista