torstai 13. huhtikuuta 2017

Muna vai kana?


Tätä ikiaikaista dilemmaa on  nyt  niin halutessamme tulevina päivinä mainio tilaisuus pohdiskella...

Viime viikot on meillä mennä vinttuutettu hippulat vinkuen tapahtumasta ja tilanteesta toiseen. Nyt on koittanut korkea aika rauhoittua pysähtymisen,
levon ja herkuttelun merkeissä sekä säiden haltijoiden ollessa suosiolliset reippaillen, -  antoisia lukuhetkiä luonnollisestikaan  unohtamatta.


Lauri Viidan sanoin: "Tityy. Varpu hangessa pakkashuurussa, varvulla pieni lintu höyhenet pörhöllä ilman aamiaista. Kesä on kaukana kahden puolen mutta: Tityy!"

Lumiräntää parhaillaan mättää, mutta paistaa se päivä risukasaankin.
Sitä ootellessa on riemastuttavaa saada lempeästi havahtua ja rauhassa venytellen herätä mustarastaan huiluun, sepelkyyhkyn kujerrukseen ja peipon liverrykseen, siitä ei trio parane, joten toivotan kaikille kivoille blogikavereille ja lukusilla piipahtaville iloista, makoisaa ja rentoa pääsiäisaikaa!

Tityy:

8 kommenttia:

 1. Rauhoittuminen ja lepo on tärkeää. Niitä minäkin pääsiäiseltä odotan, samoin tietenkin hyviä kirjoja ja kävelyä metsässä.

  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja; lukupino on riittävä ja metsäkävelyn salliva säätilakin olisi toivottava, nyt kun polutkin ovat/olivat jäättömät:)

   Poista
 2. Iloista pääsiäisen aikaa :)

  Minulla on seurana Harry Hole, joten en ehdi kauaa kirjoittelemaan, mutta palataan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mai, ei Harryn seurasta paraneeikä malta irrota, joten suklaata sukkoon ja sivunkääntöön siellä:)

   Poista
 3. Hyvää pääsiäisen aikaa sinulle Takkutukka!

  ps. Harry odottaa minua makuuhuoneessa yöpöydällä, se näköjään osaa jakautua moneen paikkaan :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Cara, ja tuntuu Harrysta olevan mistä jakaa, vaan mitä pitäisi tuumia siitä, että siippakin on hänen lumoissaan:))

  VastaaPoista
 5. Juuri samanlaista trioa on meidän nurkillakin kuultu, mutta räntää tulee nyt taivaan täydeltä. Kirjan sivut kääntyisivät mukavasti, koska haravoimaankaan ei nyt voi mennä. ;)

  Ihanaa pääsiäistä - tityy! ❤

  VastaaPoista
 6. Kiitos Elina; trion lisäksi ja ajankohdan kunniaksi leikki aamusella rusakkopari hilpeästi hippaa pihamaalla, joten ainakin pääsiäispuput ovat totta:)

  VastaaPoista