lauantai 16. marraskuuta 2013

Pois alta risut & männynkävyt...Viikko koiramaisuuksia & koiruuksia pulkassa nti T:n kanssa, joka pysyi terhakan  aktiivisena aamulehden tuojan ja posteljoonin haukkuessaan, ikkuna- ja ilmastointiukkoja komennellessaan ja vahtiessaan sekä otti  tiukan  ylemmyydentuntoisen  Tyyris-Tyllerön roolin osuessaan vastakkain naapurin räksyttävän dandiedinmontin kanssa:"Minä tyttö lähdenkin elegantisti autolla ajaa huristelemaan, mene sinä kohta entinen valkoinen karvakerä mudassa talsimaan!"  Mainittakoon, jotta nti T. rakastaa autoilua ja köllii reporankana kuonokarvankaan värähtämättä paikoillaan, kunnes toisin sanotaan.

Elikkä Lanzan-letka kotiutui aurinkoiselta lomaltaan, huomenissa ovat  vuorossa halaamiset,  kuulumisten ja  kapsekkien vaihto sekä menneeseen & tulevaan  isännöintiin liittyvien askojen läpikäynti.

Joten reilu viikko arkista  tohinaa ja sitten:


Cesaria Evora ja Saudade: http://www.youtube.com/watch?v=ERYY8GJ-i0I

Saudade on vaikeasti portugalista käännettävissä, mutta lähinnä  se kuvaa syvää nostalgisen tai melankolisen kaipauksen ja koti-ikävän  tunnetilaa, joka aiheutuu jonkun tai jonkin itselle rakkaan kohteen poissaolosta.

Saudadet tämän talviselle uskottomuudelle PdlC:a kohtaan ja fokukset Fuertelle...

Cuidate:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti